Sälj med oss

Ska du sälja i Stockholms innerstad? Under åren har vi på Stenstaden Fastighetsförmedling framgångsrikt förmedlat hem i Stockholm. Det finns få fastigheter där vi inte haft en visning, knappt någon bostadsrättsförening vi inte känner till och det finns garanterat inte en gatstump vi inte är bekanta med. Ingen kan vara bäst på allt. Vi har valt att bli bäst på Stockholm fyra innerstadsdelar. Vår drivkraft är nöjda kunder som känner att de gjort en god affär och väljer att anlita oss i framtiden igen.

Vi ger dig alltid den kvalitet och det engagemang du har rätt att kräva. Vi anstränger oss nämligen för att ge våra kunder det där lilla extra när det gäller att lyckas med en bostadsaffär. För oss är inga bostadsaffärer för stora eller för små. Omtanke, professionalitet och en pålitlig, personlig service gör att allt fler kunder med vår hjälp hittar hem.

Att välja mäklare handlar om förtroende. För att underlätta så mycket som möjligt för våra säljare har vi ett flertal tjänster och samarbeten som gör din bostadsförändring till en lönsam och smidig affär.
För dig som inte vill sälja eller köpa på öppna marknaden finns Stenstaden Underhand, våra bostäder som inte marknadsförs öppet.

Funderar du på att sälja ditt boende eller har du andra frågor kring bostadsmarknaden? Vi erbjuder kostnadsfri värdering samt rådgivning. Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.

Mejla oss på info@stenstadenstockholm.se, fyll i formuläret bredvid eller ring på 08-612 94 00. Ni är självklart också välkomna att besöka oss på Döbelnsgatan 48.

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.