Underbar trea med utsikt, balkong och öppen spis

Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Stäng fullskärmsläge

Underbar trea med utsikt, balkong och öppen spis

Välkommen till en underbar Årstatrea i högt soligt läge. Här bor du insynsskyddat med fungerande öppen spis och balkong i sydväst med vacker utsikt. Lägg till det vackra golv i fiskbensparkett, originaldetaljer och superfint badrum med påkostade materialval samt tvättpelare, så förstår man snart att det är en av de bästa treorna som Årsta kan erbjuda.

Planlösningen är flexibel med stora sociala ytor och om man vill så kan man sannolikt bygga om den till en fyrarummare med enkla medel. Lägenheten har gott om förvaring i inbyggda garderober samt den stora djupa garderobsväggen i stora sovrummet.
I hallen finns det en smart lösning med inbyggt skötbord och barnvagnsparkering som verkligen underlättar för barnfamiljen. Behöver man den inte så kan man förstås bygga tillbaka den till en rymlig garderob till. Missa inte chansen att komma och titta på en riktigt härlig bostad!

Stabil förening med god ekonomi, låga avgifter och låg belåning. Välskött hus där alla större renoveringar redan är gjorda.
Huset ligger endast ett stenkast från Årsta torg och har hiss, barnvagnsramp och bra förvaringsutrymmen.

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Kontorschef
070 780 99 80
bjorn@vasastansmaklarna.se

Extra kontaktperson

Therese Nordenberg
Fastighetsmäklare
070 780 34 10
therese@stenstadenstockholm.se

Bra ljusinsläpp

Öppen spis i vardagsrummet

Öppen spis

Vy mot sovrum

Vardagsrum med balkong

Härlig balkong med trevlig utsikt

Plats för utemöbler

Balkong

Badrum med tvättpelare och badkar

Badrum

Hall, vy mot kök och vardagsrum

Rymligt kök

Kök

Svart bänkskiva

Gott om förvaring i väggskåp

Plats för matbord

Köket

Inbyggd ugn

Sovrum med glasdörr

Garderobsvägg

Fiskbensparkett

Barnrum

Fönsterkarm i marmor

Garderob

Smart skötbord och barnvagnsparkering i hallen

Ett stövelkast från centrum, tvärbana och matbutiker

Planritning

Alternativ planritning, inga garantier lämnas

Planritning

Alternativ planritning, inga garantier lämnas

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 3. Hiss finns.
Adress: Årstavägen 29, 3tr, 120 52 Årsta
Avgift: 3 425 kr inkl värme, vatten och kabel-tv basutbud
Driftskostnad: 7500 kr/år

Interiör

Antal rum
3 rum + kök

Boarea
74 m², föreningens information

ENTRÉ/HALL
Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare samt en praktisk inbyggd barnvagnsparkering med skötbord ovan. Denna kan enkelt göras om till klädkammare. Vita väggar, vitt tak samt golv i kolmårdsmarmor.

KÖK
Rymligt kök med plats för ett stort matbord. Gott om förvaring i väggskåp samt i bänkskåp på väggen mot barnrummet. Bänkskivan är svart och har svart kakel ovan. Vitvaror från Siemens i form av, kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn i behaglig arbetshöjd samt kolfilterfläkt. Induktionshäll från Cylinda. Vita väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

BADRUM
Fint påkostat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Handdukstork intill wc samt skåp intill handfat för förvaring. Vita kaklade väggar, vitt tak med spotlights samt svart- och vitrutigt klinkergolv.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med öppen spis samt balkong i sydvästläge. Sovrummet nås härifrån genom vackra glasade dubbeldörrar. Vita väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

SOVRUM
Trevligt master bedroom med plats för stor säng och sängbord. Här finns en garderobsvägg för klädförvaring. Vita väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

SOVRUM/GÄSTRUM/KONTOR
Barnrum intill köket, som även kan användas som gästrum. Här finns en inbyggd klädkammare samt en fristående garderob. Vita väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd samt utrymme i matkällare.

Dokument

Energideklaration.pdf
Stadgar.pdf.
Årsredovisning.pdf

Brf Glan-Årsta

Brf Glan-Årsta är en äkta förening som består av 41 lägenheter med bostadsrätt samt 3 lägenheter och 5 lokaler med hyresrätt. Föreningen registrerades 1987 och förvärvade huset 1994.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
1995: Omläggning av tak
1999: Renovering av fönster
2000: Rörstambyte
2000: Elstambyte
2001: Renovering av trapphus
2003: Dränering husgrund
2004: Omputsning av fasad
2004: Nya balkonger
2008: Spolning av köksstammar
2009: Installation av säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter
2014: Byte av fjärrvärmecentral
2014-2015: Översyn och förbättring av ventilationssystemen och rökgaskanaler, samt installation av frånluftsvärmepump
2016: Markarbete för hantering av regnvatten utanför källarlokal 29:an

KOMMANDE RENOVERINGAR
2016: Förbättring av tilluftsflöden

PARKERING
Föreningen har 8 st parkeringsplatser utomhus samt 4 st i garage. Att hyra en uteplats kostar 250 kr, ute med el-stolpe kostar 350 kr och i garage kostar 600 kr.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelrum, barnvagns-/redskapsrum och mangelrum i källaren i 31:an. Samlingslokal/övernattningslägenhet finns i källaren i 29:an

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv och bredband levereras av ComHem.

ÖVERLÅTELSEAVIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften uppgår för närvarande till 1 107.50 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgiften uppgår för närvarande till 443 kr och betalas av låntagaren.

Omgivning


Årsta är en populär närförort i södra Stockholm, området växte fram under 1940-50 talet och präglas till stor del av funkisarkitektur och ett mysigt centrum i kärnan av Årsta.

Parkering
Området har fri parkering utmed de flesta gatorna.

Kommunikation
Årsta har utmärkta kommunikationer med flertalet busslinjer och Tvärbanan som passerar området med flera stationer samt pendeltåg från Årstaberg. Härifrån är restiden ca 7 min till T-centralen och tågen går mycket frekvent då samtliga södergående grenar passerar stationen. Buss till Gullmarsplan tar ca 5min och härifrån finns anslutande tunnelbana med grön linje: 17,18,19 samt ett stort antal busslinjer. Södra länken med närliggande påfart gör det enkelt att med bil ta sig ut på de stora trafiklederna. Via cykelbron över Årstaviken når man Södermalm på ca 5-10 minuter.

Service
Kring Årsta torg och Årstavägen finns gott om service såsom ICA, apotek, frisör, bibliotek, konditori, bankomat samt 2 st gym (Puls och träning samt Flex). Det finns även ett flertal restauranger bla sushi, grekiskt och en välkänd kebabkiosk! I området finns även många förskolor, 1 grundskola, flera lekparker samt längs Årstaviken finns bra löpspår.

Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.