Vacker sekelskiftestvåa vid Odenplan, låg avgift!

Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Stäng fullskärmsläge

Vacker sekelskiftestvåa vid Odenplan, låg avgift!

Välkommen till en rymlig sekelskiftestvåa i ett lugnt gårdsläge. Här finner du tidsenliga detaljer såsom fönsterbänkar i marmor och vackra takrosetter. Lägenheten har höga, djupa fönster som alla vetter mot den lummiga innegården. Här bor du på perfekt läge nära till Odenplan som erbjuder ett stort utbud av kommunikationer samt restauranger, gym och butiker.

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Kontorschef
070 780 99 80
bjorn@vasastansmaklarna.se

Extra kontaktperson

Therese Nordenberg
Fastighetsmäklare
070 780 34 10
therese@stenstadenstockholm.se

Kök

Kök

Stilrent kök

Vardagsrum i anslutning till köket

Vitlaserade trägolv

Generöst ljusinsläpp

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vackra fönster

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Bra med förvaring

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Extra arbetsyta

Toalett

Dusch

Väldigt vacker innergård

Upplandsgatan

Planritning

Planritning

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan BV
Adress: Upplandsgatan 54 D, BV, 11328 Stockholm
Avgift: 2 241 kr inkl värme, vatten och kabel-tv basutbud
Driftskostnad: 5400 kr/år

Interiör

Antal rum
2 rum + kök

Boarea
66 m², faktisk uppmätn norm SS 21054:

HALL
Rymlig hall med ypperlig förvaring i form av tre garderober. Ljusgrå väggar, vitt tak samt vitlaserat trägolv.

KÖK
Stilsäkert kök med svart och vitrutigt klinkergolv, svarta köksluckor, vita väggar och vitt tak. Vitvaror i form av diskmaskin, spis, kyl, frys och mikrovågsugn. Vitt kakel ovan den vita bänkskivan i laminat. Fönster, med fönsterbänk i marmor, som vetter mot den trevliga innergården.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med vitlaserade trägolv, vita väggar och vitt tak. Här finns två stora fönster med djupa speglade fönsternischer som släpper in gott om ljus. Fler tidsenliga sekelskiftesdetaljer såsom fönsterbänk i marmor och takrosett. Här finns plats för både soffa och matplats.

SOVRUM
Stort sovrum med vitlaserade trägolv, ljusbruna väggar och vitt tak. Här finns plats för både dubbelsäng och sängbord. Bra med förvaring i form av ett flertal garderober längs ena väggen. Även här finner du en vacker fönsterbräda i marmor samt takrosett.

TOALETT
Fräsch toalett med vitt klinkergolv, ljusblå målade väggar samt en vägg i vitt kakel. Wc samt handfat med spegel ovan.

DUSCH
Dusch som nås via sovrummet. Vitt klinkergolv, vita kaklade väggar och vitt tak. Regndusch, handdukstork samt spegel med inbyggda lampor ovan handfat med kommod.

Dokument

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2013.pdf

Brf Kejsarkronan 7

Brf Kejsarkronan 7 bildades 1982 och förvärvade fastigheten samma år. Föreningen består av 56 lägenheter, varav 53 är bostadsrätter och 3 är hyresrätter, samt 6 lokaler.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
Stambyte gjordes i början på 80-talet
2003-2005: Målning av trapphus
2010: Tvättstuga
2012: Målning av tak
2013: OVK
2013: Elbesiktning

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Föreningen godkänner delat ägande, dock bör den som ska bo i lägenheten inneha majoriteten av ägandet.

BREDBAND/KABEL-TV
Com hem är leverantör av bredband och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften.

PANTSÄTTNINGSAVGIFT/ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Pantsättningsavgift och överlåtelseavgift kan tas ut efter beslut av styrelsen. Överlåtelseavgiften får maximalt uppgå till 2,5 % av prisbasbeloppet som gäller vid tidpunkten för ansökan om medlemskap.
Pantsättningsavgiften får maximalt uppgå till 1 % av prisbasbeloppet som gäller vid tidpunkten för underrättelse om pantsättning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en tvättstuga. Föreningen har dessutom en samlingslokal som har kök och wc som också kan användas som gästlägenhet.

Omgivning


Centralt nära Odenplan med stort utbud av restauranger, butiker och all typ av närservice. Innerstadsbussar, stombusslinjer, tunnelbanans Gröna linje utgår runt hörnet vilket gör kollektivtrafiken enkel och lättillgänglig. Flertalet skolor och dagis ligger alla på gångavstånd. Hagaparkens grönområden nås inom 10 minuter för härliga promenader och löprundor.

Parkering
Boendeparkering gäller i området. Avgift kl. 9-17 på vardagar, övrig tid är parkering gratis. En period om 30 dagar kostar 900 kronor. Man kan även lösa biljett för 60 kr/dygn. Tillstånd för boendeparkering utfärdas av Trafikkontoret, tel 08-508 272 00. Läs mer på deras hemsida www.stockholm.se/tk

Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.