Perfekt trea med balkong vid Mariatorget

Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Stäng fullskärmsläge

Perfekt trea med balkong vid Mariatorget

På magnifikt läge i Mariatorgets heta kvarter möts du här av en trendig och social trea med livlig personlighet och gott om självförtroende. Balkong från vardagsrummet mot gården, öppen spis i köket och låg avgift toppar formen och bjuder in till en härlig tillvaro här på Wollmar Yxkullsgatan.

Våningen är stilsäkert renoverad med väl genomtänkta detaljer och gedigna materialval. Badrummet är rymligt med såväl tvättpelare, regndusch som inbyggt badkar och köket stoltserar med specialbyggda skåpluckor, vinkyl, kran för kokande vatten och plats för stora sällskap vid middagsbordet och mycket, mycket mer. Efter middagen bjuder det väl tilltagna vardagsrummet på trevlig stämning och avkoppling eller varför inte en färdknäpp på balkongen?

I anslutning till vardagsrummet nås ytterligare ett rymligt sovrum via glasade dubbeldörrar. Detta rum är perfekt lämpat som barnrum eller kontor/gästrum. Vad du än kan tänkas behöva.

Bostaden ligger perfekt i Mariatorgets trevliga kvarter med närhet till allt du kan behöva och lite till. I sommar blir Swedenborgsgatan gågata med härligt folkliv vilket gör läget så mycket trevligare. Tunnelbanan ligger ett stövelkast ner för gatan. Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Delägare
070-780 9980
bjorn@vasastansmaklarna.se

Extra kontaktperson

Therese Nordenberg
Fastighetsmäklare
070 780 34 10
therese@stenstadenstockholm.se

Vacker stuckatur på väggen

Ljust vardagsrum med utgång till balkongen

Ljust och öppet

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

Vardagsrum

Mysig balkong mot gården

Balkong

Vackra skåpsluckor

Öppen spis vid matplatsen

Plats för stort matbord

Kök

Vinkyl under ugnen

Bänkskiva i kvartskomposit

Stora sovrummet

Sovrum, vy mot kök

Sovrum

Wc tillhörande stora sovrummet

Vackert handfat

Inbyggda hyllor för förvaring

Glasade dubbeldörrar mot vardagsrummet

Badrum med tvättpelare

Stort handfat

Både dusch och badkar

Inbyggd blandare

Helkaklad dusch med inbyggda hyllor

Wollmar Yxkullsgatan

Planritning

Planritning

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 2 av 5. Hiss finns.
Adress: Wollmar Yxkullsgatan 10, 118 50 Stockholm
Avgift: 2 523 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband
Driftskostnad: 6500 kr/år

Interiör

Antal rum
3 rum + kök

Boarea
77 m², föreningens information

HALL
Välkomnande hall med stor inbyggd garderob med skjutdörr som ger plats för hela familjens ytterkläder. Här finns även en inbyggd skohylla för smart skoförvaring. Vita väggar, vitt tak samt furugolv.

KÖK
Rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Det finns plats för ett stort matbord, mysigt placerat framför den öppna spisen. Köksskåpen som pryds av snygga gröna köksluckor ger gott om förvaring för porslin och andra köksattiraljer. Bänkskivan i kvartskomposit erbjuder bra arbetsytor för när du vill laga en god middag. Vitvaror i form av spis med induktionshäll, separat kyl och frys, diskmaskin, ugn och kolfilterfläkt. Smart 3-i-1 kran med varmt, kallt och kokande vatten från Quooker samt vinkyl under ugnen. Vita väggar, vitt tak med takrosett samt furugolv.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med utgång till balkongen. Här finns gott om plats för soffa, fåtöljer och tv. Det lilla rummet nås härifrån genom glasade dubbeldörrar. Vitt tak, vita väggar samt furugolv.

SOVRUM
Stort sovrum med 5 meter bred garderobsvägg och egen toalett. Plats för stor säng och sängmöbler. Vita väggar med stuckatur, vitt tak med strukturtapet och vackra golv i fiskbensparkett.

WC
Wc som tillhör det stora sovrummet. Vägghängd wc och inbyggd blandare. Spegelskåp ovan handfatet med förvaring. Ljusa, mönstrade klinkergolv, vita väggar samt vitt tak.

SOVRUM
Rum som passar perfekt som barnrum eller kontor. Två inbyggda hyllor. Ljusa väggar, vitt tak med takrosett samt furugolv.

BADRUM
Stort badrum med både badkar, dusch och tvättpelare. Duschen har inbyggd blandare samt inbyggda hyllor. Stort handfat och kommod med stora lådor för praktisk förvaring. Vägghängd wc, handdukstork samt golvvärme. Ljusa klinkergolv, vita väggar samt svarta kaklade väggar vid dusch och badkar. Vitt tak med dimbara spotlights.

BALKONG
Balkong mot gården.

FÖRRÅD
Till bostadsrätten hör ett källarförråd.

Dokument

Brf Borätten14 Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2014.pdf

Brf Borätten 14

Brf Borätten 14 är en äkta förening som bildades i mitten av åttiotalet och köpte fastigheten år 2001. Föreningen består av 61 st lägenheter varav tre är hyresrätter. Det finns även 5 lokaler med hyresrätt.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
1995: Stambyte kök, badrum och ventilation
1995: Elstambyte
1995: Putsning av fasad
2007: Renovering av 12:ans tak
2009: Provtryckning av rökkanaler
2009: Renovering av fönster mot gatan
2013: Renovering av 10:ans tak
2015: Renovering av fönster mot gården

KOMMANDE RENOVERINGAR
2016: Omläggning av avloppsrör i källarna

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum finns på Wollmar Yxkullsgatan 12. Tvättstuga finns på både 10:an och 12:an. Föreningen har en uteplats med trädgårdsmöbler.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv och bredband levereras av Bredbandsbolaget. I avgiften ingår ett obligatoriskt tillägg för bredband och tv på 179 kr.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT/PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Eventuell överlåtelseavgift debiteras av köparen på 2,5 % av basbeloppet.
Eventuell pantsättningsavgift debiteras per pant på 1 % av basbeloppet.

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Föreningen tillåter delat ägande.

Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.