Social och väldisponerad tvåa med superlåg avgift!

Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Stäng fullskärmsläge

Social och väldisponerad tvåa med superlåg avgift!

Missa inte denna optimalt planerade tvåa där varenda kvadratmeter har utnyttjas på bästa sätt. Den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till trevliga middagsbjudningar. Köket är fullt utrustat och har gott om arbetsytor så att matlagning kan avnjutas på egen hand eller tillsammans med nära och kära.

Hallen är utmärkt disponerad då den innehåller tre garderober som ger gott om plats för kläder. Innanför dörren finns även avhängning för ytterkläder.

Badrummet är rymligt och har ett stort bubbelbadkar där ett varmt bad kan avnjutas efter en lång dag.

Sovrummet är lugnt placerat i ena änden av lägenheten och går att stänga om ifall lugn och ro önskas. Här finns utrymme för både säng och skrivbord.

Mycket stabil förening och låg avgift där både värme, vatten, el och kabel-tv ingår!

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Kontorschef
070 780 99 80
bjorn@vasastansmaklarna.se

Extra kontaktperson

Therese Nordenberg
Fastighetsmäklare
070 780 34 10
therese@stenstadenstockholm.se

Matbord och soffhörna

Öppen planlösning med plats för matbord

Stora fönster

Vardagsrum

Vackra parkettgolv

Vardagsrum

Sovrum

Säng och skrivbord

Plats för skrivbord i sovrummet

Sovrum, vy mot köket

Fullt utrustat kök

Vackra detaljer

Badrum

Stora garderober i hallen

Döbelnsgatan

Planritning

Planritning

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 1 av 6. Hiss finns.
Adress: Döbelnsgatan 89, 1 tr, 113 52 Stockholm
Avgift: 801 kr inkl värme, vatten, el och kabel-tv basutbud
Driftskostnad: 1970 kr/år

Interiör

Antal rum
2 rum + kök

Boarea
38,5 m², föreningens information

HALL
Välkomnande hall med vy mot vardagsrummet. Här finns garderober längs väggen för praktiskt förvaring. Vita väggar, vitt tak samt stengolv.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Här finns plats för både soffa och matplats. Två stora fönster ger rummet generöst med ljusinsläpp. Vita väggar, vitt tak samt parkettgolv.

KÖK
Köksdelen har gott om förvaring och är fullt utrustad med vitvaror i form av kyl/frys, spishäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, kolfilterfläkt samt diskmaskin. Bänkskiva i grå laminat med ljusgrå kakel ovan. Bänkytorna lyses upp med spotlights. Vita väggar, vitt tak samt parkettgolv.

SOVRUM
Sovrum med plats för säng och sovrumsmöbler eller garderober. Vita väggar, vitt tak samt parkettgolv.

BADRUM
Rymligt badrum med stort bubbelbadkar. Wc, elburen golvvärme, handfat med kommod samt handdukstork ovan badkar. Väggar i vitt och blått kakel, vitt klinkergolv samt vitt tak.

FÖRRÅD
Till bostadsrätten hör ett vindsförråd.

Dokument

Energideklaration.pdf
Stadgar
Årsredovisning ÅR_2016

Brf Killingen 43

Brf Killingen 43 är en äkta förening som registrerades 1971. Fastigheten byggdes 1972 och köptes samma år av föreningen. Föreningen upplåter 135 lägenheter med bostadsrätt och 16 lokaler med hyresrätt. Förening äger marken.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
1991: Omläggning av tak
1996: Nyinstallation av värmesystem
1996-2000: Byte av ytterportar
1998-2002: Ventilation
1998-2002: Nyinstallation hiss
2003: Målning av fönster
2003-2006: Rörstamsbyte i avloppstam i lokaler övre källarplanet
2007-2008: Installation av värmepump, byte av fläktar i lokaler
2008: Rörstamsbyte på ett plan. Avsåg avloppsstammar i lokaler
2009: Utbyte av avstängningskranar för vatten
2011: PCB-sanering
2014: Ommålning av plåttak
2015: Renovering, genomgång och dokumentation av fastighetens spillvattensystem (avloppssystem).
2015-2016 Byte av fönster
2016: Passersystem installerat

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Föreningen godkänner delat ägande.

BREDBAND/KABEL-TV
Leverantör av bredband är Bredbandsbolaget och leverantör av kabel-tv är ComHem.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en gemensamhetslokal som medlemmar kan hyra mot en låg avgift. Det finns en vinkällare med reglerad temperatur där medlemmarna kan hyra låsbara stålburar (för tillfället kö). På gården finns det en grillhörna med grill, möbler och markiser. Det finns även möjlighet att förvara däck i låsbara burar mot en avgift. Tvättstugan är belägen i källaren.

PARKERING
Föreningen har ett garage med 117 garageplatser. Av dessa finns 41 platser (varav en MC) för uthyrning enligt kölista, i första hand till boende, i andra hand till externa.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren och uppgår till 1 137,50 kr. Pantsättningsavgiften uppgår till 455 kr och betalas av pantsättaren.

Omgivning


Välkommen till världens bästa stadsdel!

Visste du att Vasastan har sitt namn från Gustav Vasas staty utanför Riddarhuset? Så är det faktiskt. Statyn gav namnet till Vasabron, som i sin tur gav namnet till Vasagatan, vilken leder in till och inspirerade namnet Vasastan som blev officiellt 1926. Innan stadsplanen togs fram 1880 låg här Rörstrands och Sabbatsbergs ägor samt Bergianska trädgården. Den första bebyggelsen skedde söder om Odengatan, tätt följt av den norra sidan. Därefter kom Birkastan, Röda Bergen, Rörstrand och Atlas. I stadsdelen finns fyra församlingar; Adolf Fredrik, S:t Johannes, S:t Matteus och Gustav Vasa.

Vasastan erbjuder en underbar blandning av grönskande parker, paradgator, torgplatser och mysiga bostadskvarter. Här bor man i allt från vackra sekelskifteshus till praktiska funkishus med stora fönsterpartier. Spritt över området är ett rikligt utbud av barer, restauranger och kaféer som livar upp den trevliga stadsdelen. Stadsdelens rika historia och mångsidighet gör att en mångfald av personligheter känner sig hemma här.

Nu samsas här barnfamiljer med trendmedvetna, karriärister och kulturpersonligheter. Det ger en lagom blandning av livlighet och lugn som gör att livet är lite extra njutbart i Vasastan.

Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera bostadsrätten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.