Preview - Stilsäker trea med altan på toppadress

Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Stäng fullskärmsläge

Preview - Stilsäker trea med altan på toppadress

Välkommen till ett hem på Vasastansmäklarna Preview

Denna bostad kommer att säljas inom 1-4 månader.

Via Vasastansmäklarna Preview har du chansen att väcka ägarens intresse med ett indikationsbud och på så sätt bli inbjuden till en privat visning före alla andra.

Vänligen maila ansvarig mäklare på bjorn@vasastansmaklarna.se så lovar vi att höra av oss så fort som möjligt.

PREVIEWBUD
Är du intresserad av att köpa den här bostaden? Då kan du lägga ett icke bindande indikationsbud. Budet visar vad du skulle vara villig att betala om hemmet motsvarar dina förväntningar. Ägaren meddelas om ditt bud och kan välja att bjuda in dig till visning eller avvisa ditt bud. Blir ditt bud avvisat kan du alltid lägga ett nytt högre bud.

VISNING
Om ägaren tycker att ditt indikationsbud är intressant sätter vi upp en visning för dig. Inför visningen ger mäklaren dig en sammanställning av all viktig information om hem och förening, precis som ett vanligt prospekt.

AFFÄR
Kommer du och ägaren överens sätter vi sedan ihop alla viktiga dokument, avtal och sköter alla transaktioner - som vid en vanlig bostadsförsäljning.

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Kontorschef
070 780 99 80
bjorn@vasastansmaklarna.se

Extra kontaktperson

Therese Nordenberg
Fastighetsmäklare
070 780 34 10
therese@stenstadenstockholm.se

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Härligt solljus

Stor uteplats

Utgång till uteplatsen

Kök, detalj

Kök

Bänkskiva i granit

Vardagsrum

Plats för stor soffa

Arbetsplats i vardagsrummet

Rum för stora middagar

Master bedroom

Utgång till uteplatsen

Garderober för klädförvaring

Mindre sovrum, perfekt som barnrum eller gästrum

Sovrum

Garderob intill fönstret

Badrum

Fräscht badrum med tvättmaskin

Ljus hall

Föreningens fina gård

Innergården

Lekplats på gården

Johannesgatan

Planritning

Alternativ planritning, inga garantier lämnas

Planritning

Alternativ planritning, inga garantier lämnas

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 0 av 3. Hiss finns.
Adress: Johannesgatan 3, 111 38 Stockholm
Lägenhetsnummer: 00001/1001(skv)
Pris: 6 995 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 660 kr inkl värme, VA
Andelstal: 4,385%
Allmänt: Bostadsrätten är pantsatt. Enligt föreningens register är lägenheten 76 kvm.

Interiör

Antal rum
3 rum + Kök

Boarea
77 m², faktisk uppmätn norm SS 21054:

HALL/ENTRÉ
Rymlig och välkomnande hall med garderob för förvaring. Vita väggar, vitt tak med spotlights samt grått stengolv.

KÖK
Trevligt och ljust kök med plats för matbord. Härifrån finns en utgång till den härliga uteplatsen. Vitvaror i form av spis med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl/frys, samt köksfläkt. Bänkskiva i svart granit med vit kakel ovan. Vita väggar, vitt tak med spotlights samt golv i ekparkett.

VARDAGSRUM
Väldigt rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matbord. Här finns även en smart arbetsplats med gott om förvaring. Vita väggar, vitt tak med spotlights samt golv i ekparkett.

SOVRUM
Master bedroom med ännu en utgång till uteplatsen. Här finns två garderober för gott om klädförvaring. Vita väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

SOVRUM
Mindre sovrum som passar perfekt som barnrum eller gästrum. Även här finns en garderob för förvaring. Vita väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

BADRUM
Rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med glasväggar, handdukstork samt handfat med kommod. Utöver kommoden finns ett spegelskåp på motstående sida för ännu mer förvaring. Vita kaklade väggar, grått klinkergolv med golvvärme samt vitt tak med spotlights.

FÖRRÅD
Till bostadsrätten hör ett källarförråd

Dokument

Brf Johannes Mindre Stadgar
Brf Johannes Mindre Årsredovisning
Energideklaration
mätbevis.pdf

Brf Johannes Mindre

Brf Johannes mindre är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1999 och köpte huset samma år. Föreningen består av 22 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler med hyresrätt.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
1998: Stambyte
1998: Elstigar
1998: Fasadrenovering
2007: Tak
2008: Trapphus
2015: Fönsterrenovering
2016: OVK
Tvättstuga: Nya tvättmaskiner 2005 samt 2007, ny torktumlare 2013

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Föreningen godkänner delat ägande.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Com Hem är leverantörer av kabel-tv och bredband

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykel- och barnvagnsrum finns i en fristående byggnad på gården. Tvättstugan finns i markplan på Johannesgatan 3. En grönskande innergård finns också med två sittgrupper och grill.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften uppgår till 1108 kr och betalas av köpare.

Omgivning


Här bor du på ett otroligt centralt men samtidigt lugnt läge tack vare Johannesgatans enkelriktning från Döbelnsgatan. Utanför porten finner du lugna Johannesparken med en av Stockholms vackraste kyrkor, Sankt Johannes kyrka.
På bara minuters promenadavstånd når du stadens puls och suveräna kommunikationer. Du har 5 min till Stureplan, endast 3 min till Sveavägen/Hötorgets tunnelbana och vill du avnjuta en trevlig biokväll har du bara 3 min till Rigoletto.
Här finns även ett väldigt bra utbud av livsmedelsbutiker inom endast 6 min avstånd. Det finns Hemköp spårvagnshallarna, Coop på Sveavägen samt ICA på NKs bottenvåning.

Parkering
Boendeparkering gäller i området. Läs mer på www.stockholm.se/tk

Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.