Sekelskiftestvåa högst upp med balkong

Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Stäng fullskärmsläge

Sekelskiftestvåa högst upp med balkong

Högst upp mot gården ligger den här sköna tvåan med balkong i fritt läge. Sekelskifteskaraktären är tydlig och blandas upp med stilsäkra val. Bra planlösning, gott om förvaring och stort förråd på vinden ovanför. Lägg till det att bostaden ligger i en stark förening på toppläge vid Hälsingehöjden och bilden är komplett.

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Delägare
070 780 99 80
bjorn@vasastansmaklarna.se

Extra kontaktperson

Therese Nordenberg
Fastighetsmäklare
070 780 34 10
therese@stenstadenstockholm.se

Trevlig balkong mot gården

Vardagsrum med vackra trägolv

Mönstrad tapet i sovrum

Generöst ljusinsläpp

Vardagsrum, vy mot sovrum

Vardagsrum

Sovrum med utgång till balkong

Speglad dörr

Sovrum

Inbyggda garderober

Här kan du avnjuta en trevlig frukost

Kök med plats för litet matbord

Kök

Kök

Snygg gasspis

Stort fönster mot gården

Kök

Hall med inbyggda garderober

Helkaklat badrum

Badrum

Gården

Trapphus

Hälsingegatan

Planritning

Planritning

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 3 av 3. Ingen hiss.
Adress: Hälsingegatan 10 A, 3 tr, 11323 Stockholm
Avgift: 2 532 kr inkl värme, vatten, kabel-tv basutbud
Driftskostnad: 7566 kr/år

Interiör

Antal rum
2 rum + kök

Boarea
53 m², faktisk uppmätn norm SS 021053

ENTRÉ/HALL
Rymlig hall med inbyggda garderober för praktisk klädförvaring. Vita väggar, vitt tak samt målat golv.

KÖK
Trevligt kök, med fönster mot gården, som har plats för frukostbord och stolar. Köksbänken består av rostfritt stål och har vitt kakel ovan. Vitvaror i form av kyl/frys samt gasspis med elugn från IGF med snygg fläktkåpa i koppar ovan. Vita väggar, vitt tak samt målat golv.

SOVRUM
Rofyllt sovrum med plats för stor säng och sängbord. Två inbyggda garderober ger gott om förvaring av kläder. Balkongen som vetter mot gården når du härifrån. Väggar med mönstrad tapet och hög sockel, vitt tak med takrosett samt plankgolv.

VARDAGSRUM
Ljust och trevligt vardagsrum med två stora fönster mot gården. Även här finns praktiska, inbyggda garderober. Vita väggar, vitt tak med takrosett samt plankgolv.

BADRUM
Fräscht badrum med golvvärme och handdukstork. Stor duschplats med regndusch samt handfat med spegel ovan. Ljusa kaklade väggar, vitt tak samt snyggt marockanskt betongkakel på golvet.

BALKONG
Från sovrummet når du den trevliga balkongen som vetter mot gården.

FÖRRÅD
Till bostadsrätten hör ett vindsförråd.

Dokument

Brf Valkyrian 7

Brf Valkyrian 7 är en äkta bostadsrättsförening som består av 35 lägenheter varav 32 är bostadsrätter och 3 är hyresrätter. Det finns även 2 lokaler med hyresrätt, en i gathuset och en under gården och gårdshuset. Föreningen bildades 2008 och huset byggdes 1906 och byggdes sedan om 1964.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2009: Stambyte
2009: Målning av tak
2009: Målning av fönster
2009: Elstigar
2009: Balkonger
2009: Målning av fasader
2010: Gårdsrenovering med genomgång av balkar och nytt ytskikt
2010: Fönsterrenovering gathus
2015: Byte av fjärrvärmepanna och flytt av expansionskärl, underhållsspolning av alla avloppsstammar, montering av spaltventiler och tätning av fönster i gathuset 2015
2016: OVK
2017: Installation av bricklåssystem för tvättbokning via egna brickan, web eller app. Installation av ny garageport med bricklåssystem. Reparation och målning av gatu- och gårdshusens yttertak. Ventilationsinstallation i uthyrd lokal.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Utrymme för förvaring av cyklar och barnvagnar finns i garaget. Tvättstugan finns i källaren. Föreningen har en gemensam gård med grill och utemöbler.

GARAGE
I föreningen finns 7 garageplatser som hyrs ut av föreningen till de boende i fastigheten.

BREDBAND OCH KABEL-TV
Bredband och kabel-tv levereras av ComHem.

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Föreningen godkänner delat ägande, minsta ägarandel är 10%.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften uppgår till 2,5 % av prisbasbeloppet och betalas av köparen. Pantsättningsavgiften uppgår till 1 % av prisbasbeloppet.

Omgivning


Vasastan har fått sitt namn från Gustav Vasas staty utanför Riddarhuset. Statyn gav namnet till Vasabron, som i sin tur gav namnet till Vasagatan, vilken leder in till och inspirerade till namnet Vasastaden som blev officiellt 1926. Innan stadsplanen togs fram 1880 låg här Rörstrands och Sabbatsbergs ägor samt Bergianska trädgården. Den första bebyggelsen skedde söder om Odengatan, tätt följt av den norra sidan. Därefter kom Birkastan, Röda Bergen, Rörstrand och Atlas. I stadsdelen finns fyra församlingar; Adolf Fredrik, S:t Johannes, S:t Matteus och Gustav Vasa.

Vasastan erbjuder en underbar blandning av grönskande parker, paradgator, torgplatser och mysiga bostadskvarter. Här bor man i allt från vackra sekelskifteshus till praktiska funkishus med stora fönsterpartier. Spritt över området är ett rikligt utbud av barer, restauranger och kaféer som livar upp den trevliga stadsdelen. Stadsdelens rika historia och mångsidighet gör att en mångfald av personligheter känner sig hemma här.

Nu samsas här barnfamiljer med trendmedvetna, karriärister och kulturpersonligheter. Det ger en lagom blandning av livlighet och lugn som gör att livet är lite extra njutbart i Vasastan.

Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.