Vindsvåning i parkläge med terrass i sydväst

Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Stäng fullskärmsläge

Vindsvåning i parkläge med terrass i sydväst

Välkommen till en fullutrustad vindsvåning med terrass i sydväst. Detta är ett komplett boende där inget saknas. Terrassen har parkvy och solen ligger på från ca 9 till 19 under sommarmånaderna. Detta är ett boende med en exceptionell stillhet. Golvarean är 70 m².

I den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket ligger ett massivt ekgolv. Takfönstren och de exponerade takbjälkarna ger lägenheten en klassisk vindsvåningskaraktär. Som resultat av goda förutsättningar och ett välplanerat utförande av byggnationen (2007) har denna lägenhet en låg andel biarea.

Terrassen ligger i sydvästligt läge och har en parkvy mot Vanadislunden. Terrassen nås via köket genom det väl tilltagna skjutdörrspartiet av glas. Lägenheten kan sammanfattas som ett boende som upplevs som landet fast beläget mitt i stan.

Hissen går till samma våningsplan - direkt utanför dörren.

Boarea: 62 kvm
Biarea: 8 kvm
Golvarea: 70 kvm

Ansvarig mäklare

Niklas Wendell
Partner / Fastighetsmäklare
073 055 60 11
niklas@vasastansmaklarna.se

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 4 av 4. Hiss finns.
Adress: Roslagsgatan 37 A, 113 54 Stockholm
Avgift: 2 937 kr inkl värme, VA och bredband
Driftskostnad: 900 kr/år

Interiör

Antal rum
2 rum + Kök

Boarea
62 m², faktisk uppmätn norm SS 021053

Biarea
8 m²

Hall
Hall med stengolv och vita väggar och exponerade takbjälkar. Golvvärme. Takfönster. Gott om avhängningsmöjligheter.

Vardagsrum
Vardagsrum med ekgolv och vita väggar och exponerade takbjälkar. Fungerande braskamin. Takfönster och fönster mot gård. Öppen planlösning med kök.

Kök
Kök med ekgolv och vita väggar och exponerade takbjälkar. Öppen planlösning med vardagsrum. Skjutdörrsparti av glas mot terrassen. Vy mot park. Dubbla varmluftsugnar och dubbla integrerade frysskåp, induktionsspis och granitbänkar. Mikrovågsugn. Diskmaskin. Alla köksmaskiner från Siemens. Armaturer från Vola design Arne Jacobsen. Köket är från från Ballingslöv.

Terrass
Terrass med trall i lärkträ. Skjutdörr i glas och smidesräcke. Sol ca 9-19 under sommarmånader. Anslutning till kök via skjutdörrsparti av glas. Markis.

Bad/wc/tvätt
Bad/wc/tvätt med stengolv och helkaklade väggar. Fönster mot park. Separat badkar och dusch. Dubbla kommoder. Inredning från Ballingslöv. Avställningsytor i massiv valnöt. Tvättpelare från Siemens. Golvvärme. Armaturer från Mora.

Sovrum
Sovrum med ekgolv och vita väggar och exponerade takbjälkar. Fönster mot gård.

Övrigt
Källarföråd.

Dokument

Brf Hvilan Energideklaration.pdf
Brf Hvilan Stadgar.pdf
Brf Hvilan ÅR2015.pdf

Brf Hvilan

Brf Hvilan är en äkta förening som upplåter 57 stycken bostadsrätter och 3 lokaler på adresserna Roslagsgatan 35 och 37. Brf Hvilan är en av Stockholms äldsta bostadsrättsföreningar och har mycket god ekonomi. ComHem är leverantör för kabeltv och bredband, båda ingår i avgiften (basutbud).

FASTIGHETENS TEKNISKA STATUS:
2013: Uppgradering tvättstuga
2010: Installation bergvärme
2008: Rensning av köksstammar. Prognosstyrning av fjärrvärmen installerades.
2007: Omfattande renovering av båda byggnaderna (15,6 milj) då bland annat följande genomfördes:
- Nytt plåttak
- Hissar (4 st) installerades
- Nya brandsäkra dörrar sattes in
- Samtliga skorstenar reparerades ovan nock
- Värme på tak och i stuprör
- Målning av samtliga fönster och alla yttre snickerier
- Dränering på gårdarna
- Reparation av cykelförråden.
2000 byttes el-stigare.
1999 renoverades tvättstugan.
1990-1993 byttes V/A-stammar.
1980 Fasad

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Tvättstuga i eget hus på gården bestående av 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare samt 1 torkskåp.
Barnvagnsrum på gården.
Cykelparkering på gården.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Uppgår till 1110 kr (betalas av köparen)

MEDLEMSKAP
Juridisk person godkänns ej.
Delat ägarskap accepteras.

ÖVRIGT
Inga beslutade avgiftsändringar.
Hiss finns.

Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för en personlig boendekostnadskalkyl.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Det kan inte garanteras att uppgiften stämmer med dagens mätmetod. Om boarean är av stor vikt för köparen uppmanas köparen att kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i köparens undersökningsplikt.

Budgivning: Stenstaden Fastighetsförmedling tillämpar öppen budgivning. Budgivningen redovisas på www.stenstadenstockholm.se. Den som deltar i budgivningen accepterar att namn, telefonnummer och information om de bud som läggs avseende bostaden lämnas till köparen. Pris är den prisnivå budgivningen utgår från. Alla bud mottas av mäklaren och framförs till säljaren, även de som är lägre än priset. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill anta budet eller ej. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal skrivna.

Kontrakt: Alla som väljer att sälja via Stenstaden Fastighetsförmedling har fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Bostadsaffären är klar när skriftliga kontrakt är signerade av både köpare och säljare.

Renoveringar: Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Redovisning av tilläggstjänster: Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren redovisa eventuella ersättningar som tillfaller mäklaren vid försäljning av tilläggstjänster. Nedan finns de tilläggstjänster som vi för närvarande marknadsför. Ersättningarna utgår till Stenstaden Fastighetsförmedling, och inte till den enskilda fastighetsmäklaren. Ersättningarna är inkl. moms:
Hemnet:
Utgångspris - Ersättning
1-500 000 kr: 300 kr
500 001-1 000 000 kr: 400 kr
1 000 001-2 000 000 kr: 500 kr
2 000 001-5 000 000 kr: 600 kr
5 000 001-9 000 000 kr: 700 kr
9 000 0001 kr <: 800 kr

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.