Preview - Högst upp i huset med balkong i söderläge

Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Stäng fullskärmsläge

Preview - Högst upp i huset med balkong i söderläge

Preview - Mysig etta högst upp i huset med balkong i söderläge
Säljaren önskar tillträde om 3-6 månader.

Via Vasastansmäklarna Preview har du chansen att väcka ägarens intresse med ett indikationsbud och på så sätt bli inbjuden till en privat visning före alla andra.

Vänligen maila ansvarig mäklare på therese@vasastansmaklarna.se så lovar vi att höra av oss så fort som möjligt.

Ansvarig mäklare

Therese Nordenberg
Fastighetsmäklare
070 780 34 10
therese@stenstadenstockholm.se

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Härligt ljus

Balkong i söderläge

Plats för utemöbler

Underbar fri utsikt

Vackert trägolv

Utgång till balkong

Bråvallagatan

Planritning

Planritning

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 5 av 5
Adress: Bråvallagatan 9A, 5 tr, 113 36 Stockholm
Lägenhetsnummer: 50/1501 (skv)
Pris: 3 450 000 kr Previewpris
Avgift: 1 820 kr inkl värme, VA och bredband
Driftskostnad: 3936 kr/år
Andelstal: 1,231%
Allmänt: Bostaden är pantsatt. Befintliga lån löses på tillträdesdagen. I avgiften ingår en obligatorisk summa på 139 kr/mån för bredband.

Interiör

Antal rum
1 rum + kök

Boarea
26 m², föreningens information

HALL
Hall med hatthylla. Vita väggar, vitt tak samt parkettgolv.

KÖK
Mysigt kök med plats för frukostbord och stolar. Här finns ett välbevarat serveringsskåp som ger gott om förvaringsutrymme. Vitvaror i form av spis, ugn samt kyl/frys. Köksbänk i rostfritt stål med vit kakel ovan. Vita väggar, vitt tak samt vitt plankgolv.

BADRUM
Badrum med separat duschhörna. Bredvid wc finns ett handfat med spegelskåp ovan. Vita kaklade väggar, vitt tak samt plastmatta.

VARDAGSRUM
Väldigt ljust vardagsrum med utgång till balkongen. Här finns en sovalkov samt två klädkammare för förvaring av kläder. Vita väggar, vitt tak samt vackert golv i fiskbensparkett.

BALKONG
Balkongen vetter mot föreningens gård och har fri sikt i söderläge.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett vindsförråd.

Dokument

BRF Majolica stadgar 2015-04-28.pdf
Energideklaration
Årsredovisning-2015

Brf Majolica

Brf Majolica är en äkta förening som registrerades 2001 och köpte huset, som byggdes 1927, samma år. Föreningen upplåter 53 lägenheter och en lokal med bostadsrätt.
Föreningen äger marken.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
1996: Rörstambyte
1996: Elstambyte
2003: Fönsterrenovering
2006: Nya balkonger
2007: Fjärrvärmecentral
2007: Årlig statusbedömning
2010-2011: Renovering av kungsbalkonger
2012: Viss renovering av trapphus
2012-2013: OVK
2013: Målning av yttertak
2013: Stamspolning
2015: Nytt fastighetsnät (fiber)
2016: Renovering av trapphus och farstu

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Föreningen godkänner delat ägande.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga finns i källaren.

GARAGE
Föreningen har fyra parkeringsplatser som för närvarande kostar 900 kr/mån.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv levereras av Com Hem. Bredband levereras av Ownit (100/100 mbit).

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften uppgår till 2,5% av prisbasbeloppet och debiteras köparen.
Pantsättningsavgiften uppgår till 1%.

Omgivning


Välkommen till härliga Birkastan! Området avgränsas enligt en inventering av Stockholms Stadsmuseum 1974 av Rörstrandsgatan, Norra Stationsgatan, Karlbergsvägen och S:t Eriksgatan. Lejonparten av de hus vi ser i Birkastan idag uppfördes mellan 1902 och 1912. Innan dess har området givit rum åt en träskofabrik precis norr om nuvarande S:t Eriksplan och på höjden mot slutet av Tomtebogatan låg Radskogen som var en tallskog. I övrigt var det bostäder till arbetarna på Rörstrands porslinsfabrik som fanns här innan de "nya" husen byggdes vid förra sekelskiftet.

Det är inte utan anledning som området idag är ett av Sveriges mest attraktiva. Med en mångfald av vackra sekelskifteshus och mysiga innergårdar och närhet till både Hagaparken och Karlbergsparken är det bland de trevligaste kvarteren som innerstaden har att erbjuda. Till det kommer det fantastiska utbudet av högklassiga caféer och restauranger på och kring Rörstrandsgatan som går som ett stimmigt stråk förbi Filadelfiakyrkan, en väldigt aktiv kyrka där många konserter och evenemang hålls.

Har du slagit ner dina bopålar här kan du skatta dig lycklig och det är få områden i innerstaden som har så lokalpatriotiska invånare. I Birkastan är det verkligen lätt att trivas!

Kommunikation
Suveräna kommunikationer i området- från S:t Eriksplan går T-banans gröna linje, flertalet stadsbussar samt flygbussar och Karlbergs station ligger också i direkt närhet till bostaden

Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.