Snygg trea med utgång mot grön innergård

Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Stäng fullskärmsläge

Snygg trea med utgång mot grön innergård

Acceptpris 5 995 000 kr. Ring för visning!

Välkommen till denna stilfulla trerummare för den lilla familjen som letar alternativ till eget hus. Här är det som att bo i ett litet hus med en trädgård nästan som om den vore din egen.

Lägenheten upplevs som väldigt social tack vare den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med innergården utanför. Här kan barn lätt komma ut och leka samtidigt som du har uppsikt hela tiden.

Precis utanför lägenheten finns land med röda vinbär och krusbär. Under sommaren kan alla måltider avnjutas utomhus då lägenheten har ett perfekt läge i sydväst och avsaknaden av gårdhus gör att solen hittar ner hela dagen under sommaren

Läget talar för sig själv med närhet till kommunikationerna vid Odenplan, den fantastiskt fina Tegnérlunden samt Vasaparken. I korsningen Kungstensgatan och Upplandsgatan ligger dessutom en av Vasastans mest välsorterade mataffärer. Just detta kvarter är även känt för de fina antikaffärerna Dominos, Millqvist och Bacchus.

Föreningen har en aktiv förvaltning och har en sammanställning av renoveringarna som du kan läsa mer om i årsredovisningen. En väldigt positiv aspekt är att föreningens belåningsgrad ligger bra bit under genomsnittet i Vasastan.

Ansvarig mäklare

Niklas Wendell
Partner / Fastighetsmäklare
073 055 60 11
niklas@vasastansmaklarna.se

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan Entré av 5. Ingen hiss.
Adress: Upplandsgatan 29, 113 60 Stockholm
Avgift: 2 618 kr inkl värme, vatten och kabel-tv basutbud
Driftskostnad: 5500 kr/år

Interiör

Antal rum
3 rum + Kök

Boarea
62 m², föreningens information

HALL
Hall med trägolv och målade väggar. Hög sockel. Innerdörrar med glasruta. Plats för garderob vid behov. Klädkammare.

KÖK
Kök med trägolv och målade väggar. Kakel ovan avställningsytor och spis. Fönster mot föreningens innergård. Bänkskiva i trä. Öppning mot vardagsrum.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med trägolv och målade väggar. Balkongdörr mot föreningens innergård. Öppning mot kök. Hög sockel.

SOVRUM 1
Sovrum med trägolv och målade väggar. Hög sockel. Fönster mot gata.

SOVRUM 2
Sovrum med trägolv och målade väggar. Hög sockel. Fönster mot gata.

WC/DUSCH
Wc/dusch med marockanskinspirerat klinkergolv och kaklade väggar. Dusch, glasdörrar, kommod, wc samt tvättmaskin. Renovering 2016.

ÖVRIGT
Vindsförråd.

Dokument

Brf Tuben 11 ÅR 2015.pdf
Energideklaration_42837.pdf

Brf Tuben 11

Brf Tuben 11. Föreningen upplåter 10 lägenheter med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrätt. Byggnadens totalyta är 873 kvm varav 100 kvm utgör lokalyta. Föreningens överlåtelseavgift 1 108 kr faktureras köparen. Pantsättningsavgift 443 kr fakutreras låntagaren.

Kabel-tv och Internet:
ComHem

Planerat underhåll
Målning av fönster mot gata 2016
OVK 2016
Förbättringar av målerier i trapphus 2020
Stamspolning 2020
Fasadrenovering mot gård 2020

Utfört underhåll
Nytt torkskåp 2016
Stamspolning 2016
Renovering av fönster i trapphus 2014
Ny fjärrvärmeanläggning 2013
Nytt låssystem för fastigheten 2013
Ommålning av trapphus 2010
OVK 2010
Stamspolning 2009
Ny tvättmaskin och torktumlare i tvättstuga 2009
Energideklaration 2008
Målning av fönster mot gård 2007
Omläggning av tak 2004
Putsning av fasad mot gata 2004
Målning av fönster mot gata 2004
Stamspolning 2002
Delar av tak ommålat 2000
Balkonger installerade 1999
Rörstambyte 1992
Ny fasad mot gatan 1990
Elstambyte 1985
Nyinstallation hiss 1972

Omgivning


Välkommen till världens bästa stadsdel!

Visste du att Vasastan har sitt namn från Gustav Vasas staty utanför Riddarhuset? Så är det faktiskt. Statyn gav namnet till Vasabron, som i sin tur gav namnet till Vasagatan, vilken leder in till och inspirerade namnet Vasastan som blev officiellt 1926. Innan stadsplanen togs fram 1880 låg här Rörstrands och Sabbatsbergs ägor samt Bergianska trädgården. Den första bebyggelsen skedde söder om Odengatan, tätt följt av den norra sidan. Därefter kom Birkastan, Röda Bergen, Rörstrand och Atlas. I stadsdelen finns fyra församlingar; Adolf Fredrik, S:t Johannes, S:t Matteus och Gustav Vasa.

Vasastan erbjuder en underbar blandning av grönskande parker, paradgator, torgplatser och mysiga bostadskvarter. Här bor man i allt från vackra sekelskifteshus till praktiska funkishus med stora fönsterpartier. Spritt över området är ett rikligt utbud av barer, restauranger och kaféer som livar upp den trevliga stadsdelen. Stadsdelens rika historia och mångsidighet gör att en mångfald av personligheter känner sig hemma här.

Nu samsas här barnfamiljer med trendmedvetna, karriärister och kulturpersonligheter. Det ger en lagom blandning av livlighet och lugn som gör att livet är lite extra njutbart i Vasastan.

Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.