Fenomenal sekelskiftesetta med stor privat uteplats och låg avgift

Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Stäng fullskärmsläge

Fenomenal sekelskiftesetta med stor privat uteplats och låg avgift

OBS! VISNINGSTID SÖNDAG 22/4 kl. 12:10-12:50!

- Lugnt gårdsläge - Stor privat uteplats - Sekelskifte - Högt i tak - Stora fönster - Vackra trägolv - A-läge - Möjlig tvåa -

I lugnt gårdsläge med en sanslöst härlig uteplats som är insynsskyddad, möts du här av en riktig sekelskiftesdröm. Bostaden präglas av vackra, ljusa trägolv, stora fönster och högt i tak som ger ett härligt ljus och lugn till boendet. Du har ett bra kök för matlagning och morgonkaffe och ett fint helkaklat badrum med gott om utrymme.

Tänk att få bjuda goda vänner på lördagsgrill i solen på uteplatsen, för att sedan rumla ut i områdets härliga uteliv med restauranger och barer av högsta klass att välja mellan. När söndagen sedan kommer så kan du välja mellan att njuta av solen på Vanadisbadet eller att sträcka på benen i en skön löptur runt Hagaparkens lummiga lundar.

Du bor här på ett av Vasastans bästa lägen med nära till såväl Handelshögskolan, KTH som till Hagaparken, Brunnsviken och Vanadislunden. Flera gym finns inom ett par kvarter och bra matbutiker är det gott om här. Du har nära ner till Stureplan och City men bor i ett lugnt bostadsområde där det kryllar av bra småbutiker och restauranger.

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Kontorschef
070 780 99 80
bjorn@vasastansmaklarna.se

Visning

sön 22/04 kl. 12:10- 12:50
Anmäl dig till visning
Spara i din kalender

Visning

mån 23/04 kl. 17:30- 18:00
Anmäl dig till visning
Spara i din kalender

Planritning

Alternativ planlösning, inga garantier lämnas.

Planritning

Alternativ planlösning, inga garantier lämnas.

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 0 av 4. Hiss finns.
Adress: Roslagsgatan 15 A, 11355 Stockholm
Lägenhetsnummer: 214/1002
Pris: 2 495 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 1 473 kr inkl värme, vatten, TV och bredband.
Driftskostnad: 6444 kr/år
Andelstal: 1,68%
Allmänt: Lägenheten är pantsatt.

Interiör

Antal rum
1 rum + kök

Boarea
28 m², föreningens information

HALL
Här möts du av en rymlig och ljus hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Vackert plankgolv, vita väggar samt vitt tak.

KÖK
Köket är välplanerat och här finns diskmaskin, kyl/frys samt plats för micro. Bänkskivan är trälaminat och ovan bänk finns fin mosaik i blå ton. Här har du plats för ett mindre matbord för trevliga middagar. Parkettgolv, vita väggar samt vitt tak.

BADRUM
Fräscht badrum med en rymlig dusch, vägghängt skåp, handdukstork samt tvättställ och wc. Blågrått klinker, vita kakelväggar samt vitt tak.

ALLRUM
Allrummet är en perfekt plats för sociala tillställningar och även mysiga hemmakvällar. Här får du plats med både soffgrupp samt säng. Från allrummet når du bostadens fantastiska uteplats. Plankgolv, vita väggar och vitt tak.

UTEPLATS
Den drömmiga uteplatsen som ligger i söderläge är som gjord för varma sommarkvällar i gott sällskap.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett vindsförråd.

Dokument

Energideklaration_42769.pdf
Stadgar .pdf
Årsredovisning 2016 Brf Baggen 15.pdf

Brf Baggen 15

Brf Baggen 15 är en äkta förening som registrerades 1982 och köpte huset samma år. Föreningen består av 27 lägenheter med bostadsrätt samt 3 hyreslokaler. Föreningen äger marken. Avgifterna sänktes med 10% vid årsskiftet 2017/2018.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2017: Installerades fibernät (Banhof). OVK, de mindre anmärkningar som konstaterades åtgärdades.
2016: Antogs ny underhållsplan.
2015-2017: Renoverades den kommersiella lokalen i källarplanet och innergårdarna.
2015: Renovering av gårdsbjälklag
2012: Renovering av värmesystem där samtliga äldre radiatorer byttes
2011: Stamspolning
2008: Ovk samt energideklaration
2007: Ombyggnation av källargolv. Pålning samt utbyte av avloppsrör under golv
2005: En långsiktig underhållsplan upprättas.
1997: Ommålning av trapphus
1984: Totalrenovering av fastigheten inkl. stambyte, el, byte av fönster, putsning av fasad och nya tak

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner ej juridisk person. Föreningen godkänner delat ägande.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Utrymme för cyklar finns på en av föreningens gårdar, under tak. I gathusets källare finns föreningslokal, tvättstuga och bastu.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Fibernät Banhof. Grundutbud av TV levereras av Sappa. Föreningen bjuder på tillgång till fiber. Dessutom bjuder föreningen på tillgång till grundutbud av TV. För närvarande finns dubbla system - ComHem finns kvar och föreningen bjuder på grundutbud av TV även i det systemet, vilket dock kommer att stängas ned till 2019.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Överlåtelseavgiften är 1 000 kr och betalas av säljaren.

Omgivning


I Vasastans nordöstra hörn ligger gemytliga Sibirien, med härliga Vanadislunden som hjärta och Roslagsgatan som pulsåder.

Området började bebyggas under 1800-talets sista årtionden efter stadsplanen 1879 och var länge särpräglade arbetarkvarter. Den enda kvarlevan från tiden dessförinnan är Browallshofs Malmgård, som de flesta nog känner som Claes på Hörnet, invid Monica Zetterlunds park i hörnet mellan Birger Jarlsgatan och Surbrunnsgatan.

Idag är Sibirien en av de mest attraktiva delarna av Vasastan. Bland sina invånare räknar området politiker, tv-kändisar och kulturpersonligheter. Kvarteren kombinerar vackra sekelskiftesbyggnader, coola funkis- och senfunkishus, samt en stor klassisk HSB-förening byggd på slutet av 20-talet. I de här kvarteren hittar man några av Vasastans mest intressanta småbutiker, antikvitetsaffärer, krogar och caféer. Och om du inte visste det så har ju faktiskt Vanadisbadet än en gång fyllt sina bassänger och bjuder in till sommarnöje för hela familjen.
Här bor man med ett uppskattat läge invid Vanadislunden, nära Hagaparken och på promenadavstånd från Odenplan, Stureplan och City. Det är inte alla som tänker på att man här också kommer till Lill-Jans-skogens härliga löparspår på några minuter.

Allt sammantaget så kombinerar Sibirien alla de egenskaper som ett populärt innerstadsområde av högsta rang skall ha, samtidigt som det är avslappnat och gemytligt här. Välkommen!

Kommunikation
Utmärkta kommunikationer med flertalet innerstadsbussar samt tunnelbanans gröna linje vid Odenplan/Rådmansgatan eller röda linjen och Roslagsbanan vid Tekniska Högskolan. Promenadavstånd till Stureplan, Odenplan, KTH, Handels och Stockholms Universitet.

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.