Föreningsrekord!

Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Stäng fullskärmsläge

Föreningsrekord!

Vindsvåning, total golvyta 85 kvm, boarea 74 kvm, 11 kvm biarea enligt uppmätning. Terrass i sydväst.

Missa inte denna ljusa och sociala vindsvåning med rymlig hiss upp till våningsplanet. Här bor du med en härlig terrass som bjuder på sol från morgon till kväll och en underbar utsikt över takåsarna. Glaspartiet som finns mellan köket och terrassen går att skjuta undan helt och hållet så att du kan ta med utomhuskänslan in.

I köket finns plats för ett stort matbord så att du kan bjuda in dina nära och kära på trevliga sittningar. Här kan ni avnjuta en trevlig middag medan ni vilar ögonen på utsikten.
Köket är ypperligt planerat med allt du kan tänkas behöva samt smarta lösningar såsom platsbyggt vinställ och överskåp. Väl tilltagna arbetsytor i carramarmor ger gott om utrymme för matlagning och trevligt samkväm.

Vardagsrummet ligger i öppen social planlösning mot köket och har gott om plats för en sittgrupp. Mysfaktorn blir total med den öppna spisen som förgyller hemmakvällarna under vinterhalvåret.
Båda sovrummen är väl tilltagna och har platsbyggda garderober för ultimat förvaring.
I badrummet finner du både badkar och dusch och gästtoaletten har en tvättmaskin.

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Delägare
08-612 94 00
bjorn@vasastansmaklarna.se

Extra kontaktperson

Therese Nordenberg
Fastighetsmäklare
070 780 34 10
therese@stenstadenstockholm.se

Vy mot kök

Öppen planlösning

Myshörna med utsikt

Utsikt och sol nästa hela dagen

Cararramarmor

Underbar utsikt från matbordet

Solläge

Social planlösning

Öppen spis

Härligt vardagsrum

Vy mot den öppna spisen

Snygg vedförvaring

Sovrum med plats för stor säng

Bra garderober

Sovrum

Andra sovrummet med god förvaring i platsbyggda garderober

Toalett med tvättmaskin

Badrum med dusch och badkar

Till höger om den här bänken finns ett integrerat badrumsskåp

Regndusch

Hall

Vy över takåsarna

Roslagsgatan 21, ett vackert sekelskifteshus

Sibirien, ett av Vasastans hetaste områden

Planritning

Planritning

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 5 av 5. Hiss finns.
Adress: Roslagsgatan 21, 113 55 Stockholm
Avgift: 3 767 kr inkl värme och vatten
Driftskostnad: 8500 kr/år

Interiör

Antal rum
3 rum + kök

Boarea
74 m², faktisk uppmätn norm SS 021053

Biarea
11 m²

ENTRÉ/HALL
Ljus och välkomnande hall som nås genom säkerhetsdörr. Här finns goda avhängningsmöjligheter samt golvvärme. Ljusa väggar, vitt tak med spotlights samt ljust parkettgolv.

KÖK
Snyggt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här får du plats med ett stort bord för 6 personer härligt placerat intill terrassens glasparti, så att du kan njuta av utsikten under trevliga sittningar. Köket har väl tilltagna bänkskivor i carraramarmor som ger gott om arbetsytor för trevlig matlagning. Här finns vitvaror i form av spis med induktionshäll, kyl/frys från Smeg, diskmaskin, ugn, kolfilterfläkt samt inbyggd mikrovågsugn. Vita väggar, vitt tak med spotlights samt ljust parkettgolv med vattenburen golvvärme.

TERRASS
Stor och härlig terrass som nås från köket. Här är du bortskämd med en utsikt över taknockarna med sol hela dagen. Hela glaspartiet mot terrassen kan skjutas åt sidan så att utomhuskänslan förlängs in till köket.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum i social planlösning intill köket. Här finns gott om plats för soffa och tv. På delen av köksbänken som vetter mot vardagsrummet finns ett platsbyggt vinställ samt bokhylla. Perfekt när du vill krypa ner i soffan med en bra bok. Från soffan har du en perfekt vy mot den öppna spisen som bjuder på hög mysfaktor under årets kyliga månader. Bredvid den öppna spisen finns en nisch i väggen mot köket där du snyggt och praktiskt kan förvara ved. Ljusa väggar, vitt tak med spotlights samt ljust parkettgolv.

SOVRUM 1
Lägenhetens master bedroom har plats för stor säng. Här finns platsbyggda garderober för klädförvaring. Ljusa väggar, vitt tak med spotlights samt ljust parkettgolv.

SOVRUM 2
Mindre sovrum, perfekt som barnrum eller gästrum. Även här finns praktiskt platsbyggda garderober. Ljusa väggar, vitt tak med spotlights samt ljust parkettgolv.

BADRUM
Mycket fräscht badrum med både badkar och dusch. Här finns ett stort handfat med kommod för förvaring av badrumsattiraljer. Vita, kaklade väggar, vitt tak med spotlights samt grått klinkergolv med golvvärme.

GÄST-WC
Gästtoalett med wc och tvättmaskin. Här finns handfat med kommod samt spegelskåp. Vita, kaklade väggar, vitt tak med spotlights samt grått klinkergolv med golvvärme.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Dokument

Energideklaration_370831.pdf
Mätbevis.pdf
Stadgar .pdf
Årsredovisning 2015 .pdf

Brf Baggen 3

Brf Baggen 3 bildades 2003 och köpte fastigheten 2004. Föreningen består av totalt 38 lägenheter, varav 6 st är hyresrätter, fördelade på ett gårdshus och ett gatuhus. Föreningen hyr även ut 6 st lokaler som tillsammans med hyresinkomsterna från hyreslägenheterna ger bra intäkter till föreningen. Föreningen äger marken.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
1975: Byte av samtliga Va-stammar och elstigare
2006: Cirkulationspump värme/vatten
2006: Tak-, taksäkerhet- och fönsterrenovering
2006: Fasadrenovering
2007: Ventilation källare
2009, 2012: Balkonger
2012: Utvändig fönsterrenovering
2012/2013: Trapphusrenovering
2013: Balkonger
2013: Säkerhetsdörrar inkl. postboxar
2014: Hissrenovering
2016: OVK-besiktning
2016: Balkonger, 8 st

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Rymlig tvättstuga finns i gårdshusets källare. Till föreningen hör två gårdar med utemöbler och grill. Cykelställ finns på gården.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv och Internet levereras via ComHem. Abonnemang tecknas av respektive lägenhetsinnehavare.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften uppgår till 2,5% av prisbasbeloppet och betalas av köparen. Pantsättningsavgiften uppgår till 1% av prisbasbeloppet.

Omgivning


I Vasastans nordöstra hörn ligger gemytliga Sibirien, med härliga Vanadislunden som hjärta och Roslagsgatan som pulsåder.

Området började bebyggas under 1800-talets sista årtionden efter stadsplanen 1879 och var länge särpräglade arbetarkvarter. Den enda kvarlevan från tiden dessförinnan är Browallshofs Malmgård, som de flesta nog känner som Claes på Hörnet, invid Monica Zetterlunds park i hörnet mellan Birger Jarlsgatan och Surbrunnsgatan.

Idag är Sibirien en av de mest attraktiva delarna av Vasastan. Bland sina invånare räknar området politiker, tv-kändisar och kulturpersonligheter. Kvarteren kombinerar vackra sekelskiftesbyggnader, coola funkis- och senfunkishus, samt en stor klassisk HSB-förening byggd på slutet av 20-talet. I de här kvarteren hittar man några av Vasastans mest intressanta småbutiker, antikvitetsaffärer, krogar och caféer. Och om du inte visste det så har ju faktiskt Vanadisbadet än en gång fyllt sina bassänger och bjuder in till sommarnöje för hela familjen.
Här bor man med ett uppskattat läge invid Vanadislunden, nära Hagaparken och på promenadavstånd från Odenplan, Stureplan och City. Det är inte alla som tänker på att man här också kommer till Lill-Jans-skogens härliga löparspår på några minuter.

Allt sammantaget så kombinerar Sibirien alla de egenskaper som ett populärt innerstadsområde av högsta rang skall ha, samtidigt som det är avslappnat och gemytligt här. Välkommen!

Kommunikation
Utmärkta kommunikationer med flertalet innerstadsbussar samt tunnelbanans gröna linje vid Odenplan/Rådmansgatan eller röda linjen och Roslagsbanan vid Tekniska Högskolan. Promenadavstånd till Stureplan, Odenplan, KTH, Handels och Stockholms Universitet.

Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.