Strålande trea i Hagastaden med perfekt planlösning och påkostade inredningsval

Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Stäng fullskärmsläge

Strålande trea i Hagastaden med perfekt planlösning och påkostade inredningsval

Bostaden säljs på ritning. Trevlig och påkostad trea med perfekt planlösning och balkong. Våningen är perfekt planerad med två sovrum och balkong. De sociala ytorna är väl avvägda med öppen planlösning.

Lägenheten är under uppförande och inflyttning är preliminärt satt till september 2018.

Välkommen till Hagastaden! Här kommer finnas tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken.

Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera. Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och nyöppnade SATS Torsplan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att utvecklas snabbt till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Delägare
070 780 99 80
bjorn@vasastansmaklarna.se

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Exempelbild på materialval i köket

Moodboard på bostadens påkostade inredningsval

Planritning

Planritningen är ej förenlig med de faktiska inredningsvalen.

All tänkbar service och kommande tunnelbana runt hörnet.

Härliga Hagasteden växer fram. Här sett från blivande Norra Stationsparken

Elite Palace Hotel runt hörnet

Planritning

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 5 av 12. Hiss finns.
Adress: Sonja Kovalevskys Gata 8, 11365 Stockholm
Lägenhetsnummer: 1-1504
Pris: 5 500 000 kr accepterat pris
Avgift: 3 157 kr Inkl kallvatten och uppvärmning.
Driftskostnad: 4452 kr/år
Andelstal: 0,4291%
Allmänt: Schablonberäknad avgift för varmvatten 222 kr/mån. Schablonberäknad avgift för hushållsel 149 kr/mån. Avgift för bredband tillkommer med 275 kr/månad. Faktisk förbrukning av energi för uppvärmning av varmvatten samt hushållsel kommer att mätas separat för lägenheten och aviseras i efterskott kvartalsvis tillsammans med årsavgiften. Årsavgiften betalas en månad i förskott.

Interiör

Antal rum
3 rum + kök

Boarea
60,5 m², föreningens information

HALL
Välkomnande hall med en praktisk garderob. Vitt mattlackat parkettgolv och gråa väggar (NCS: 1500-N).

VARDAGSRUM
Stort och rymligt vardagsrum med fönster i två värderstreck. Öppen planlösning till köket där du äver når bostadens balkong. Vitt mattlackat parkettgolv och puderrosa väggar (NCS: 2010-Y90R).

KÖK
Socialt kök i svart ek med plats för härliga middagar. I form av vitvaror finns här induktionshäll, integrerad diskmaskin och inbyggnadsugn. Bänkskivan samt kaklet ovan bänk kommer bestå av en marmorliknande stenkompositskiva. Härifrån når du bostadens balkong. Vitt mattlackerat parkettgolv samt puderrosa väggar (NCS: 2010-Y90R).

BADRUM
Badrummet är välplanerat och är utrustad med både tvättmaskin samt torktumlare. Här finns även ett tvättställ med spegelskåp ovan, toalett samt en generös dusch som avgränsas med hjälp av en stilren duschvägg i glas. Vitt matt kakel på väggarna och grått klinkers i hexagonform som golv.

SOVRUM 1
Bostadens största sovrum når du från hallen och är generöst i sin storlek. Här finns en praktisk garderobsvägg samt två härliga fönster som bidrar till fint ljusinsläpp. Vitt mattlackerat parkettgolv samt vinröda väggar (NCS: 5020-R10B).

SOVRUM 2
Det andra sovrummet i bostaden passar perfekt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor? Även här får du två garderober och ett fönster som genererar fint ljusinsläpp. Vitt mattlackerat parkettgolv och gråa väggar (NCS: 1500-N).

BALKONG
Från köket når du lägenhetens balkong där du kan njuta av kvällsolen.

FÖRRÅD
Lägenhetsförråd finns i källaren. Storlek anpassat efter lägenhetsstorlek. Alla lägenheter har inte förråd i sitt eget trapphus.

Dokument

Ekonomisk plan Brf Hagaterrassen 1.pdf
Stadgar Brf Hagaterrassen 1.pdf

Brf Hagaterrassen 1

Brf Hagaterrassen 1, org nr 769631-5055, är en nybildad förening i Hagastaden - Stockholms nya stadsdel. Arkitekt: Brunnberg & Forshed; Rikard Hedin ansvarig arkitekt och Ulrika Hambeck handläggande arkitekt. Inflyttning sker hösten 2018 till våren 2019. Föreningen är en äkta bostadsrättsföreningen och äger marken. Med adress: Hagaesplanaden 58A, 58B, 60A och 60B, Nina Einhorns gata 1, 3, 3A, 3B, 5, 5A, 7 och 7A. Norra Stationsgatan 72 och 74. Sonja Kovalevskys Gata 2, 4, 4A, 6, 6A, 8 och 8A. Föreningen upplåter 205 bostadsrättslägenheter samt två förskolor med bostadsrätt. 10 lokaler som hyrs ut av föreningen. Föreningen är ansluten till en bilpool i området. För mer info se hemsida www.hagaterrassen.se

MEDLEMSKAP
Inträde i föreningen kan beviljas fysisk person som uppfyller villkoren enligt stadgarna och som förvärvat bostadsrätt genom upplåtelse eller överlåtelse.
Inträde i föreningen kan beviljas juridisk person endast under förutsättning att den juridiska personen är registrerad för skattskyldighet för mervärdesskatt ("moms") och skall bedriva momspliktig verksamhet enligt mervärdesskattelagen i lokalen samt att samtliga styrelseledamöter ställt sig bakom beslutet. Beslutet kan förenas med villkor.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Lägenhetsförråd finns i källaren. Storlek anpassat efter lägenhetsstorlek. Alla lägenheter har inte förråd i sitt eget trapphus.
Barnvagnsförråd, cykelförråd finns i anslutning till alla trapphus. Varierande antal platser per trapphus. Tvättstuga en i varje huskropp. Gemensam takterrass belägen på det östra husets tak, färdigställs preliminärt våren 2019. Terrass och gemensamhetslokal nås via hiss och trappa i trapphus 7 eller från trappa i trapphus 6. Föreningens gård samnyttjas med två förskolor som ligger i markplan kring gården. Både bostadsrättshavare och förskolebarn har lika rätt till gården under förskolans öppettider. På gården finns planteringar, gångvägar, sittytor och sandlåda. Det kommer att finnas 72-74 garageplatser varav 10 platser med möjlighet till laddning av el/elhybridbil. Fördelning av platser sker efter lägenhetsstorlek, där 4-5 rok har förtur (max en plats/lägenhet). I mån av plats fördelas platserna därefter via intresseanmälan och turordning. Brf är ansluten till Hagastadens gemensamma sopsugsanläggning. Sopsug med nedkast finns på två ställen på gården. I sopsugen sorteras restavfall, matavfall och returpapper. Resterande fraktioner sorteras i två källsorteringsrum som finns i bottenplan på huset de är gemensamma för båda husen.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV med basutbud och kollektivt bredband ingår i månadsavgiften med en obligatorisk kostnad om 275 kr/mån. Fiber indraget i huset. Kopparledning inom respektive lägenhet.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift 1 138 kr (2,5% av prisbasbeloppet) betalas av köparen.
Pantsättningsavgift 455 kr (1 % av prisbasbeloppet) betalas av pantsättaren.

Omgivning


Hagastaden börjar ta form och erbjuder bostäder i hög klass med balkonger och utsikt samt grönområden och god service i området. Här växer mycket attraktiva kvarter fram med direkt access till såväl vägnätet som pendeltåg och tunnelbana vid Vanadisplan som härliga Hagaparken med löprundor, bad, tennis och långfärdsskridsko. Allt som man kan sakna i gamla Vasastan finns enkelt och tillgängligt här.

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.