Preview - Pampig sekelskiftesdröm med balkong och kakelugn!

Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Stäng fullskärmsläge

Preview - Pampig sekelskiftesdröm med balkong och kakelugn!

Preview - Supersnygg tvåa med balkong i soligt västläge

Välkommen till ett hem på Vasastansmäklarna Preview
Den här bostaden säljs via Preview. Säljaren vill ha tillträde om 4-10 månader.

Via Vasastansmäklarna Preview har du chansen att väcka ägarens intresse med ett indikationsbud och på så sätt bli inbjuden till en privat visning före alla andra.

Vänligen maila ansvarig mäklare på bjorn@vasastansmaklarna.se så lovar vi att höra av oss så fort som möjligt.

PREVIEWBUD
Är du intresserad av att köpa den här bostaden? Då kan du lägga ett icke bindande indikationsbud. Budet visar vad du skulle vara villig att betala om hemmet motsvarar dina förväntningar. Ägaren meddelas om ditt bud och kan välja att bjuda in dig till visning eller avvisa ditt bud. Blir ditt bud avvisat kan du alltid lägga ett nytt högre bud.

VISNING
Om ägaren tycker att ditt indikationsbud är intressant sätter vi upp en visning för dig. Inför visningen ger mäklaren dig en sammanställning av all viktig information om hem och förening, precis som ett vanligt prospekt.

AFFÄR
Kommer du och ägaren överens sätter vi sedan ihop alla viktiga dokument, avtal och sköter alla transaktioner - som vid en vanlig bostadsförsäljning.

BOSTAD
Sekelskifte - Balkong - Sydvästläge - 3.10 i takhöjd - Plankgolv - Generösa rum - Stuckaturer - Orginaldetaljer - Klädkammare - Kakelugn - Speglade pardörrar - Stabil förening - Bra läge - Nära till kommunikationer - Nära till Odenplan & Stureplan -

Välkommen till en riktig sekelskiftesdröm med bevarade originaldetaljer och våningskänsla. Här finner du vackra stuckaturer och takrosetter, en generös takhöjd på 3.10, djupa fönsternischer i stora fönster, plankgolv, speglade dubbeldörrar samt den iögonfallande kakelugnen. Bostaden präglas av stora generösa rum med gott om plats för sociala tillställningar och härligt umgänge. Här finns smarta och genomtänkta förvaringsmöjligheter som till exempel det platsbyggda skafferiet i köket och den stora klädkammaren i sovrummet. I den här tvåan får du plats att njuta framför kakelugnen eller läsa en bok på balkongen i eftermiddagssolen. Här känns livet enkelt.

Här bor du i en stabil och gemytlig förening på ett av Vasastans bästa lägen. Med närhet till KTH, t-bana precis runt hörnet, en mängd olika uppskattade restauranger, Odenplan, mysiga parker som Hagaparken och Vanadislunden och även omtyckta matbutiker gör livet här väldigt enkelt.

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Kontorschef
070 780 99 80
bjorn@vasastansmaklarna.se

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 2 av 4. Hiss finns.
Adress: Döbelnsgatan 63, 2tr
Lägenhetsnummer: 1202/0006
Pris: 6 395 000 kr Previewpris
Avgift: 2 724 kr inkl värme och vatten
Driftskostnad: 5000 kr/år
Andelstal: 0,04918%
Allmänt: Bostaden är pantsatt.

Interiör

Antal rum
2 rum + kök

Boarea
57 m², föreningens information

HALL
Rymlig och välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt en liten arbetshörna. Plankgolv i naturvit färg, vita väggar samt vitt tak.

KÖK
Ett trevligt äldre kök med ett visst renoveringsbehov för den kräsne. Här finns idag vitvaror som diskmaskin, spis, ugn, kyl/frys samt plats för mikro. Från köket når du bostadens härliga balkong som vetter mot föreningens innergård, med plats för både sittgrupp och grill. Ett platsbyggt original-skafferi som ger både charm och god förvaring. Arbetsbänken går i svart granit samt rostfritt stål och ovan bänk hittar du klassiskt vitt kakel. Plankgolv i naturvit färg, gråbeigemålade väggar samt vitt tak.

BADRUM
Fräscht badrum med wc, tvättställ med utdragbara lådor, spegel med belysning samt rymlig dusch och handdukstork. Golvet är svart/vit klinker och väggarna är vitkaklade. Finns även väggfast högskåp för extra förvaring.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är stort och ger gott om plats för härligt umgänge. Här finns en vacker iögonfallande kakelugn, stuckaturer i taket samt en takrosett. Dubbla pardörrar som vetter in mot både hall och sovrum vilket bidrar till en pampig känsla. Två stora fönster med djupa fönsternischer ger ett fint ljusinsläpp. Plankgolv i naturvit färg, gråbeigemålade väggar samt vitt tak.

SOVRUM
Bostadens sovrum når du via en vackert speglad pardörr av generös storlek. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng och annat möblemang, från sovrummet når du klädkammaren. Naturvitt plankgolv, grågröna väggar samt vitt tak med stuckaturer och takrosett.

KLÄDKAMMARE
Från sovrummet når du den undangömda klädkammaren som ger en enorm förvaringsmöjlighet. Den är väl genomtänkt i utformande och har förvaringsmöjligheter ända upp i taket. Svart heltäckningsmatta, vita väggar samt vitt tak.

Dokument

Energideklaration.pdf
Stadgar.pdf
ÅR_2017

Brf Stolmakaren 6

Brf Stolmakaren 6 är en äkta förening som registrerades 1978 och köpte fastigheten året därpå. Fastigheten byggdes 1899 och består av 17 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningen äger marken.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2017: OVK godkänd
2016: Underhållsmålning fönster
2016: Rökgångsbesiktning
2013: Installation av Fiber
2013: Byte av värmeundercentral
2009: Målning trapphus, Målning yttertak
2009-2010: Målning soprum
2007: Ny tvättmaskin
2006: Målning portar gård samt gata
2006: Målning skyltfönster entré
2004: Renovering av mur (brandvägg) och fasad vid tvättstuga
2003: Nytt gårdsbjälklag
2002: Nya balkonger
1984: Elstambyte, Rörstambyte, Omputsning av fasad, Nyinstallation hiss

KABEL-TV OCH BREDBAND
Internet via fiber på upp till 1000 mbit/s kan tecknas via Bredbandsbolaget.
Därigenom finns även möjligheter till digital-TV och IP-telefoni.

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstugan ligger i gårdsplan.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift på 1110 kr betalas av köpare. Pantsättningsavgift 440 kr.

Omgivning


Välkommen till världens bästa stadsdel!

Visste du att Vasastan har sitt namn från Gustav Vasas staty utanför Riddarhuset? Så är det faktiskt. Statyn gav namnet till Vasabron, som i sin tur gav namnet till Vasagatan, vilken leder in till och inspirerade namnet Vasastan som blev officiellt 1926. Innan stadsplanen togs fram 1880 låg här Rörstrands och Sabbatsbergs ägor samt Bergianska trädgården. Den första bebyggelsen skedde söder om Odengatan, tätt följt av den norra sidan. Därefter kom Birkastan, Röda Bergen, Rörstrand och Atlas. I stadsdelen finns fyra församlingar; Adolf Fredrik, S:t Johannes, S:t Matteus och Gustav Vasa.

Vasastan erbjuder en underbar blandning av grönskande parker, paradgator, torgplatser och mysiga bostadskvarter. Här bor man i allt från vackra sekelskifteshus till praktiska funkishus med stora fönsterpartier. Spritt över området är ett rikligt utbud av barer, restauranger och kaféer som livar upp den trevliga stadsdelen. Stadsdelens rika historia och mångsidighet gör att en mångfald av personligheter känner sig hemma här.

Nu samsas här barnfamiljer med trendmedvetna, karriärister och kulturpersonligheter. Det ger en lagom blandning av livlighet och lugn som gör att livet är lite extra njutbart i Vasastan.

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.