Preview - Superb tjugotalsvåning med balkong på perfekt läge. Möjlig fyra!

Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Stäng fullskärmsläge

Preview - Superb tjugotalsvåning med balkong på perfekt läge. Möjlig fyra!

Välkommen till ett hem på Vasastansmäklarna Preview

Previewpris 8 750 000 kr.
Önskat tillträde 2-6 månader.

Via Vasastansmäklarna Preview har du chansen att väcka ägarens intresse med ett indikationsbud och på så sätt bli inbjuden till en privat visning före alla andra.

Vänligen maila ansvarig mäklare på bjorn@vasastansmaklarna.se så lovar vi att höra av oss så fort som möjligt.

PREVIEWBUD
Är du intresserad av att köpa den här bostaden? Då kan du lägga ett icke bindande indikationsbud. Budet visar vad du skulle vara villig att betala om hemmet motsvarar dina förväntningar. Ägaren meddelas om ditt bud och kan välja att bjuda in dig till visning eller avvisa ditt bud. Blir ditt bud avvisat kan du alltid lägga ett nytt högre bud.

VISNING
Om ägaren tycker att ditt indikationsbud är intressant sätter vi upp en visning för dig. Inför visningen ger mäklaren dig en sammanställning av all viktig information om hem och förening, precis som ett vanligt prospekt.

AFFÄR
Kommer du och ägaren överens sätter vi sedan ihop alla viktiga dokument, avtal och sköter alla transaktioner - som vid en vanlig bostadsförsäljning.

BOSTADEN
20-talskaraktär - Låg avgift - Originaldetaljer - Balkong - Fransk balkong - Bra förening - Toppenläge - Möjlig 4:a - Öppen spis - Stort förråd -

Välkommen till en ljus och charmig lägenhet som andas 20-talskaraktär. Tidsepoken gör sig väl påmind tack vare den generösa takhöjden, vackra parkettgolven och de fina spröjsade fönstren. Även originaldetaljerna i lägenheten är otroligt välbevarade, såsom serveringsgång med serveringsskåp och brickhållare, originalmålning på den öppna spisen samt takstuckaturer.
Tillsammans med dessa detaljer har lägenheten fulländats med både balkong mot gården och fransk balkong mot gatan.
Du har gott om sociala ytor då både kök, vardagsrum och bibliotek är generösa till storleken.
Lägenheten har från start haft ett sovrum i den delen av köket som idag är matplats. Detta gör det enkelt att göra om lägenheten till en trea. Behöver du ett sovrum till finns det möjlighet att flytta köket till biblioteket och göra två sovrum av köket.
Föreningen har bra ekonomi och är väldigt måna om att hålla huset i gott skick och att bevara den historiska karaktären. De finns gott om gemensamma utrymmen i källaren däribland bokbart biorum med intilliggande sällskapsrum med kyl.

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Delägare
070 780 99 80
bjorn@vasastansmaklarna.se

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Öppen spis med originalmålning

Utsikt från balkong

Serveringsgång med skåp och brickhållare i original

Planritning

Alternativ planritning, inga garantier lämnas

Alternativ planritning, inga garantier lämnas

Föreningens bokbara bio

Trevligt föreningsutrymme intill bion

Hagaparken med vackra Brunnsviken

Sola i Vanadislunden med härlig utsikt över Vasastan

Hagaparken med löprundor och tennisbanor

Hagaparken, tennis, bad och båtklubb

Lummiga Hagaparken

Balzac

MenoMale och Balzac

Menomale

Bar Nombre

Cafe facile

Planritning

Alternativ planritning, inga garantier lämnas

Alternativ planritning, inga garantier lämnas

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 3 av 5. Hiss finns.
Adress: Tulegatan 16, 3 tr, 11353 Stockholm
Lägenhetsnummer: 5/1301 (skv)
Pris: 8 750 000 kr Previewpris
Avgift: 1 591 kr VA/värme, Comhem basutbud samt bredband
Driftskostnad: 8851 kr/år
Andelstal: 3,21773%
Allmänt: Bostaden är pantsatt. I försäkringskostnaden ingår BRF tillägg för IF Stor hemförsäkring med 1,5 miljoner i försäkringsbelopp och 1500 kr självrisk.

Interiör

Antal rum
3 rum + kök

Boarea
89 m², föreningens information

ENTRÉ/HALL
Trevlig hall med hatthylla för avhängning. Härifrån når du biblioteket genom vackra dubbeldörrar i glas. Vita väggar, vitt tak med takrosett samt stengolv i original.

SERVERINGSGÅNG
Efter entrén möts du av lägenhetens innerhall med serveringsgång. Här finns ett serveringsskåp och en brickhållare i original samt två skafferier. Gröna väggar, vitt tak samt svart- och vitrutigt golv.

KÖK
Köket är ljust och rymligt och har en balkong som vetter mot innergården. Här finns ett stort utrymme för matplats som enkelt kan göras om till sovrum om så önskas. Vitvaror i form av spis, ugn, fläkt, integrerad mikrovågsugn, diskmaskin samt fristående kyl/frys från Smeg. Bänkskiva i trä med ljus kakel ovan. Ljusa väggar samt mönstrad tapet, vitt tak samt handmålat klinkergolv och golvvärme med timer.

BIBLIOTEK
Mellan köket och vardagsrummet finns ett bibliotek med platsbyggda bokhyllor. Mellan biblioteket och vardagsrummet finns två vackra pelare som handmålats för att matcha den öppna spisens originalmålning. Ljusa väggar, vitt tak med takrosett och stuckatur samt parkettgolv.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med fransk balkong. Här finns lägenhetens öppna spis som fortfarande har sin originalmålning. Ljusa väggar, vitt tak med takrosett och Egg & Dart stuckatur.

BADRUM
Badrum med tvättmaskin. Här finns regndusch bakom glasdörrar, handfat och kommod med spegelskåp ovan samt handdukstork. Vita kaklade väggar, vitt tak samt ljust klinkergolv.

SOVRUM
Stort sovrum med garderobsvägg. Härifrån når du en av de inbyggda klädkammarna, den andra når du från den lilla hallen precis utanför sovrummet. Sovrummet har vita väggar samt tapet, vitt tak med takrosett samt fisbensparkett. Hallen utanför har röd heltäckningsmatta, vitt tak samt randig tapet och platsbyggd bokhylla.

TOALETT
Toaletten nås från entrén och har wc med skåp ovan, handfat samt hyllor för förvaring. Vita kaklade väggar, vitt tak samt ljusgrått klinkergolv.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett stort vindsförråd

Dokument

energideklaration.pdf
Roslagen 3 Årsredovisning för 2017.pdf
Stadgar 2018

Brf Roslagen 3

Brf Roslagen 3 registrerades 1987 och är en äkta förening. Fastigheten byggdes 1930 - 1931 och köptes av föreningen 1989. Huset består av 20 lägenheter med bostadsrätt och fyra lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
1999: Målningsarbeten i trappuppgångar
2001: Installation av smältanläggning på taket, installation av isolerglasfönster
2003: Renovering av kallvattenrör
2010: Nytt låssystem och vindsbelysning, breddning av balkonger
2011: Målning av fönster mot gatan, renovering av portar
2012: Installation av bredband, grovtvättmaskin i källaren, underhåll uteplats
2013: Renovering av tak samt fasad mot innergård
2014: Renovering av trappa till innergård, renovering och modernisering
2015: Målning av fönster mot innergård och fönster och dörrar på vind
2016: Förstärkning av tätskikt på innergård, perola, isolering av tak i cykelgång. Projektering och upphandling av partiellt stambyte och relining.
2017: Huset elcentral renoverades och moderniserades
2017: Partiellt stambyte och relining

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga finns på vinden. Cykelrum finns vid entréplan samt i källare. I källaren finns ett otroligt fint, bokningsbart biorum med 20 sittplatser och projektor. Det finns även bokningsbart hobbyrum med möjlighet att låna verktyg, styrelserum samt grovsoprum. Föreningens hyresgäst Ostbutiken har en fin festlokal som även den kan hyras av medlemmar. Föreningen har en fin innergård med utemöbler och grill.

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv levereras av Com Hem och bredband levereras av Bredbandsbolaget (200mbit/s).

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift kan tas ut efter beslut av styrelsen. Överlåtelseavgift får maximalt uppgå till 2,5 procent av det prisbasbelopp som gäller vid tidpunkten för ansökan om medlemskap och betalas av säljaren. Pantsättningsavgift får maximalt uppgå till 1 procent av prisbasbeloppet som gäller vid tidpunkten för underrättelse om pantsättning.

Omgivning


I Vasastans nordöstra hörn ligger gemytliga Sibirien, med härliga Vanadislunden som hjärta och Roslagsgatan som pulsåder.

Området började bebyggas under 1800-talets sista årtionden efter stadsplanen 1879 och var länge särpräglade arbetarkvarter. Den enda kvarlevan från tiden dessförinnan är Browallshofs Malmgård, som de flesta nog känner som Claes på Hörnet, invid Monica Zetterlunds park i hörnet mellan Birger Jarlsgatan och Surbrunnsgatan.

Idag är Sibirien en av de mest attraktiva delarna av Vasastan. Bland sina invånare räknar området politiker, tv-kändisar och kulturpersonligheter. Kvarteren kombinerar vackra sekelskiftesbyggnader, coola funkis- och senfunkishus, samt en stor klassisk HSB-förening byggd på slutet av 20-talet. I de här kvarteren hittar man några av Vasastans mest intressanta småbutiker, antikvitetsaffärer, krogar och caféer. Och om du inte visste det så har ju faktiskt Vanadisbadet än en gång fyllt sina bassänger och bjuder in till sommarnöje för hela familjen.
Här bor man med ett uppskattat läge invid Vanadislunden, nära Hagaparken och på promenadavstånd från Odenplan, Stureplan och City. Det är inte alla som tänker på att man här också kommer till Lill-Jans-skogens härliga löparspår på några minuter.

Allt sammantaget så kombinerar Sibirien alla de egenskaper som ett populärt innerstadsområde av högsta rang skall ha, samtidigt som det är avslappnat och gemytligt här. Välkommen!

Kommunikation
Utmärkta kommunikationer med flertalet innerstadsbussar samt tunnelbanans gröna linje vid Odenplan/Rådmansgatan eller röda linjen och Roslagsbanan vid Tekniska Högskolan. Promenadavstånd till Stureplan, Odenplan, KTH, Handels och Stockholms Universitet.

Övrigt

Tack för att du visar intresse för den här bostaden! Att sälja och hitta ny bostad kan vara en rolig och inspirerande process, men det kan även väcka en hel del känslor.

Här vill vi informera och förbereda dig på hur en försäljning går till, vad man kan förvänta sig, vad som kan vara bra att tänka på och lite om fastighetsmäklarens roll. Ju mer du vet, desto trevligare blir processen tror vi.

Viktigaste rådet tar vi först:
Känner du dig osäker eller undrar någonting? Fråga din fastighetsmäklare, så får han eller hon chansen att hjälpa dig till en positiv och rolig affär!

Hur försäljningen går till
Här redogör vi för hur säljaren avser att genomföra försäljningen. Din fastighetsmäklare är med genom hela affären. Tveka inte att ställa frågor och komma med synpunkter. För oss är varje förmedling unik.

Intresserad av denna bostad?
Är du intresserad av att gå vidare - meddela mäklaren ditt intresse på plats, så riskerar du inte att gå miste om bostaden vid ett snabbt avslut. Försök att vara startklar med lånelöfte och be oss gärna om en kostnadsfri värdering av ditt nuvarande boende.

Budgivning
Finns flera intressenter tillämpas budgivning. Då kan slutpriset avvika från det i annonsen angivna priset. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det ska vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Men säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den.

Berätta gärna innan budgivningen om dina önskemål om tillträdesdag, eventuella lånevillkor, försäljning av din nuvarande bostad, etc. Det finns inga lagar som reglerar hur en budgivning ska gå till. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Det är säljaren som bestämmer om, hur och till vem denne säljer. Även om du har det högsta budet så kan säljaren välja någon annan att avsluta affären med.

Mäklaren kan inte ge några löften till någon om att få köpa utan ska göra klart för spekulanterna att det är säljaren som bestämmer. Mäklaren får dock ge säljaren sakliga råd i valet mellan olika spekulanter. Mäklaren framför alla bud till säljaren och upprättar en förteckning över de buden. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljaren och köparen måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren, även om buden inte lämnas på det sätt som bestämts. Det är bara säljaren som kan besluta om ett bud av någon anledning ska väljas bort; det kan inte mäklaren göra. Eftersom det är säljaren som helt bestämmer över budgivningen har en spekulant ingen ovillkorlig rätt att få bjuda över ett lämnat bud. Men oftast ligger det i säljarens intresse att mäklaren låter spekulanterna höja sina bud.

En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Mäklaren framför alla bud till säljaren och upprättar en förteckning över buden. Budlistan lämnas till säljaren och slutgiltig köpare - med namn och kontaktuppgifter. Budgivare kan därför inte vara anonyma (men kan lägga bud via ombud, då är det ombudets kontaktuppgifter som lämnas ut).

Kontraktsskrivning
Fastighetsmäklaren upprättar köpehandlingarna och går igenom dessa med parterna. Vi träffas på mäklarkontoret. Ofta vill parterna skriva snarast, eftersom varken bud eller anbud är bindande tills köpeavtalet är påskrivet av parterna.

Handpenning
Handpenning om 10% av köpeskillingen hålls av mäklaren på ett särskilt klientmedelskonto skiljt från mäklarens övriga tillgångar, till dess att alla villkor är uppfyllda (t.ex. medlemskap i föreningen).

Tillträde
Vid tillträdet träffas parterna hos mäklaren, där slutbetalning görs. Mäklaren upprättar innan en avräkning där det framgår vad som betalats, återstår att betala, samt reglerar t.ex. månadsavgift. Vid tillträdet får köparen dessutom nycklar mm. Mäklaren överlämnar även en journal över förmedlingen.

Objektsbeskrivning
Uppgifterna i beskrivningen är grundade på information lämnad av säljaren och/eller föreningen. Uppgifter från säljaren och föreningen kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Boendekostnadskalkyl
Fastighetsmäklaren erbjuder spekulanter och köpare en skriftlig beräkning av boende kostnaderna, en så kallad boendekostnadskalkyl. Om du vill att mäklaren gör en boendekostnadskalkyl till dig så skall du meddela fastighetsmäklaren detta innan köpeavtal skrivs under.

Tilläggstjänster
Som vår kund erbjuds du skräddarsydda lösningar med produkter och tjänster av våra samarbetspartners. Vid förmedling av nedanstående tilläggstjänster kan mäklaren erhålla en förmedlingsprovision av våra samarbetspartners. Nedan redovisas denna förmedlingsprovision innan avdrag för skatt och sociala avgifter.

- Hemnet Service AB. 300-800 kr beroende på objektets utgångspris.

Hantering av personuppgifter
Vasastansmäklarna/Stenstaden behandlar lämnade personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen. Personuppgifterna kan komma att behandlas av Vasastansmäklarna/Stenstaden och samarbetspartners för att exempelvis tillhandahålla tjänster, administrera kundengagemang och för marknadsföringsåtgärder såsom e-post.

Medgivande reklam
Säljare och köpare till i överlåtelseavtal och objektsbeskrivning angiven bostadsrätt/andelsrätt har inget emot att handläggande fastighetsmäklare med firma - Vasastansmäklarna/Stenstaden använder bilder och övrigt informationsmaterial om lägenheten i sin marknadsföring som s.k. referensobjekt.

Undersökningsplikt och felansvar
Vid ett bostadsköp genom mäklare är det viktigt att du som köpare är införstådd med att mäklarens roll är att förmedla bostadsrätten mellan säljaren och dig. Det är med andra ord med säljaren du ingår ett avtal och som således blir din motpart i affären.

Köparens undersökningsplikt
Utgångsläget är att du köper bostadsrätten "i befintligt skick" med den inredning och det slitage som finns. Det innebär att du efter köpet inte kan klaga på att en dörr är trasig eller att en äldre spisfläkt inte fungerar. Detta om inte säljaren har lämnat en särskild utfästelse - att han garanterar till exempel att spis med ugn fungerar perfekt - även på tillträdesdagen.

Uppmaning att undersöka
Du uppmanas av säljaren att noggrant undersöka bostaden. Du får som köpare inte åberopa fel som du antas ha känt till vid köpet eller vad som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning. Detta även om någon undersökning inte genomförts.

Det är inte bara själva lägenheten som din undersökningsplikt omfattar. Läs föreningens senaste årsredovisning, som din mäklare lämnar. Där får du en bra redovisning av föreningens ekonomi. Det brukar finnas med en övergripande information om föreningens planerade reparations- och ombyggnadsåtgärder. Kontrollera även direkt med föreningen om eventuella kommande större reparationer, omläggning av lån etc. som väsentligt kan påverka bostadens framtida årsavgift.

Säljarens felansvar och "upplysningsplikt"
Säljaren ansvarar inte för fel och brister som du borde ha upptäckt eller misstänkt vid en noggrann undersökning. Säljarens ansvar ska gälla "dolda fel" som fanns vid köptillfället men som upptäcktes efter köpet.

En svår definition beroende av om säljaren haft faktisk kännedom om felet eller om säljaren förstod eller borde ha förstått att köparen inte känt till omständigheten, samt om säljaren borde ha förstått att denna uppgift var viktig för köparens beslut att köpa bostaden. Om felet varit dolt vid köpet och inte är att förvänta med hänsyn till ålder, pris och skick, svarar säljaren för konsekvenserna. Om felet varit upptäckbart får köparen stå för det själv. Säljarens vetskap har i princip ingen självständig betydelse för felansvaret. Även om säljaren inte måste tala om vad han vet om bostaden är mäklaren skyldig att verka för att säljaren lämnar väsentliga upplysningar, som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivs in i objektbeskrivningen.

Mäklarens ansvar
Mäklaren har inget ansvar för lägenhetens skick. Mäklarens roll är att förmedla säljarens och föreningens information och ska enligt lag verka som opartisk mellanman, ge parterna råd och upplysningar, verka för att säljaren lämnar köparen uppgifter av betydelse samt verka för att köparen före köpet undersöker bostaden. Mäklaren ska kontrollera vem som har rätt att förfoga över bostadsrätten, eventuell pantsättning och andra rättigheter som kan belasta den och ge köparen, utöver erbjudande om skriftlig boendekostnadskalkyl, en objektbeskrivning med nämnda uppgifter inklusive lägenhetsbeteckning, andelstal och boarea. Mäklaren lämnar även köparen föreningens senaste årsredovisning och stadgar. Har inget annat avtalats, ska fastighetsmäklaren hjälpa till med att upprätta köpehandlingar.

Påföljder
Är bostadsrätten/andelsrätten felaktig och felet inte beror på köparen, får du kräva avhjälpande, vilket innebär att säljaren ska erbjudas möjlighet att själv eller genom hantverkare åtgärd felet med rimligt åldersavdrag, eller så har du som köpare rätt till prisavdrag, skadestånd eller till och med häva köpet om bostadsrätten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig.

Reklamation/Preskription
Det är viktigt att du som köpare reklamerar inom skälig tid från det att du upptäckt eller förväntas ha märkt av felet. Absolut senast inom två år räknat från tillträdesdagen.

Boarea
Särskilt i äldre byggnader kan den angivna arean avvika, på grund av gamla mätnormer i förhållande till dagens norm. Om du som köpare känner dig osäker på uppgiften om boarean eller om denna uppgift är av stor vikt för dig bör du anlita en fackman för uppmätning av boarean.

Ombyggnad av bostaden
Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och/eller ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten i en bostad är alltid en fråga för föreningens styrelse eller kommunen via bygglov/ bygganmälan att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

I de fall en alternativ planritning presenteras så är detta inte heller en garanti för att ombyggnationen är godkänd av föreningen eller att det tekniskt går att genomföra. Det är alltid köparens ansvar att säkerställa att föreningens/ kommunens tillstånd erhålles för önskade ombyggnationer samt säkerställa att ombyggnationen tekniskt går att genomföra.

Flytt och flyttstädning
När den första formella delen med köpekontrakt etc. är klar - återstår dock en hel del jobb. Din mäklare tar hand om pappersarbetet - så att du kan ägna dig åt packning, flytt och inte minst flyttstädning, som tyvärr kan bli föremål för tvister och ovänskap mellan säljare och köpare. Med god planering och denna information undviker du konflikter och hinner dessutom göra en bra städning. Visst känns det mycket bättre att lämna över nyckeln när man vet att lägenheten är riktigt ren och fräsch.

Normalt avtalas i köpekontraktet att säljaren ansvarar för flyttstädningen. För en normalbostad tar en riktig flyttstädning flera dagar och skall vara genomförd dagen före tillträdesdagen.

Med flyttstädning menas att bostadens alla ytor skall vara rengjorda och fria från fläckar och smuts annat än det som beror på ålder och slitage. Anpassa rengöringsmedel och städteknik efter material så att du inte repar eller skadar ytor och inredning. Kom ihåg att en flyttstädning är något helt annat än en vanlig veckostädning! Det skall vara så rent att om köparen tillkallar städfirma skall denna konstatera att ingen mer städning behövs.

Vi rekommenderar säljaren att anlita en städfirma istället för att själv städa och att skriva ett avtal med villkor att betalning sker då din besiktningsman, i detta fall köparen, godkänt städningen.

Skulle köparen vara missnöjd med städningen finns olika utvägar. Lämpligt är att köparen genast reklamerar bristerna till säljaren så att denna kan åtgärda dessa, antingen på egen hand eller med hjälp av städfirma. Vägrar säljaren får köparen själv ta kontakt med en städfirma och ge dem uppdraget att utföra en flyttstädning. Köparen kan sedan kräva säljaren på ersättning motsvarande städfirmans kostnad.

Mindre lämpligt är att köparen städar återstoden på egen hand. Dels för att det är svårt att beräkna ersättning för eget städarbete, dels för att det i efterhand ofta är omöjligt att bedöma om städningen faktisk var otillräcklig. I och med sin egen städning har köparen undanröjt alla bevis! Bäst för köparen är i detta fall att få någon opartisk att granska städningen och skriva ett enkelt protokoll över de brister som finns.

(c) Vasastansmäklarna / Stenstaden 2017

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.