Underbar charm i stadens äldsta kvarter

Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Stäng fullskärmsläge

Underbar charm i stadens äldsta kvarter

Välkommen till en riktigt fin tvårummare i historiska kvarter med renoverat badrum och fräsch kök. Planlösningen i lägenheten gör att vardagsrummet är väl tilltaget i storlek utan att påverka övriga rum.

De två stora fönstren mot gatan i vardagsrummet är fina attribut som höjer känslan från byggåret 1880. Detta är ett härligt boende där både badrum och kök är renoverat under 2013. Ytskikten i lägenheten är från samma år. I köket står en kyl från Smeg från 2015.

Lilla Nygatan ligger precis intill Kornhamns torg med ett soligt söderläge och trevliga caféer med uteserveringar om sommaren. Restaurang Frantzén med två stjärnor i Guide Michelin ligger tvärs över gatan. The Flying Elk samt Corner Club ligger i princip på samma adress. Detta gör denna del av Lilla Nygatan mycket trevlig.

Kommunikationerna är utmärkta och tunnelbanan från Gamla Stan går nästan varje minut. Gamla Stan är en pulserande stadsdel med mycket historia och intressanta små caféer och gränder.

Övriga trevliga stråk finns bl a i Gamla Stans gränder, förbi slottet slottskajen och över till Grand Hôtel och till Skeppsholmen.

Ansvarig mäklare

Niklas Wendell
Partner / Fastighetsmäklare
073 055 60 11
niklas@vasastansmaklarna.se

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 2 av 5. Hiss finns.
Adress: Lilla Nygatan 16, 111 28 Stockholm
Avgift: 1 781 kr inkl VA, kabel-tv, bredband
Driftskostnad: 9300 kr/år

Interiör

Antal rum
2 rum + Kök

Boarea
64 m², uppmätn norm SS 21054:2009

Rumsbeskrivning
HALL | Hall med klinkergolv och målade väggar. Stor garderob med skjutdörrar.

KÖK | Kök med ljust trägolv och målade väggar. Fönster mot gata. Kyl/frys från Smeg, diskho, diskmaskin, induktionshäll samt ugn.

VARDAGSRUM | Vardagsrum med ljust trägolv och målade väggar. Två fönster mot gata.

SOVRUM | Sovrum med ljust trägolv och målade väggar. Fönster mot gata.

WC/DUSCH | Wc/dusch med klinkergolv och kaklade väggar. Wc, kommod, dusch och duschvägg.

ÖVRIGT | Vindsförråd.Dokument

Brf Midas 5 Stadgar.pdf
Brf Midas 5 ÅR 2014.pdf

Brf Midas 5

Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för en personlig boendekostnadskalkyl.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Det kan inte garanteras att uppgiften stämmer med dagens mätmetod. Om boarean är av stor vikt för köparen uppmanas köparen att kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i köparens undersökningsplikt.

Budgivning: Stenstaden Fastighetsförmedling tillämpar öppen budgivning. Budgivningen redovisas på www.stenstadenstockholm.se. Den som deltar i budgivningen accepterar att namn, telefonnummer och information om de bud som läggs avseende bostaden lämnas till köparen. Pris är den prisnivå budgivningen utgår från. Alla bud mottas av mäklaren och framförs till säljaren, även de som är lägre än priset. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill anta budet eller ej. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal skrivna.

Kontrakt: Alla som väljer att sälja via Stenstaden Fastighetsförmedling har fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Bostadsaffären är klar när skriftliga kontrakt är signerade av både köpare och säljare.

Renoveringar: Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Redovisning av tilläggstjänster: Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren redovisa eventuella ersättningar som tillfaller mäklaren vid försäljning av tilläggstjänster. Nedan finns de tilläggstjänster som vi för närvarande marknadsför. Ersättningarna utgår till Stenstaden Fastighetsförmedling, och inte till den enskilda fastighetsmäklaren. Ersättningarna är inkl. moms:
Hemnet:
Utgångspris - Ersättning
1-500 000 kr: 300 kr
500 001-1 000 000 kr: 400 kr
1 000 001-2 000 000 kr: 500 kr
2 000 001-5 000 000 kr: 600 kr
5 000 001-9 000 000 kr: 700 kr
9 000 0001 kr <: 800 kr

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.