Vi är Stenstaden Fastighetsförmedling

Stockholms innerstad är en av Europas mest spännande och levande stadsmiljöer med en helt egen rytm och atmosfär. Här finns ett blomstrande utbud av krogar, butiker, lummiga parker, bibliotek, restauranger, kaféer och ett pulserande folkliv. Trots storstadsbruset erbjuder innerstan ändå åtskilliga tillfällen till lugn och avskildhet, både för boende och för stillsamma promenader.

Stenstaden Fastighetsförmedling är ett kvalitetsmäkleri med hjärtat i Stockholm. För oss har staden varit en spännande och givande arbetsplats i årtionden. Det innebär att vi har god kännedom om vem som letar bostad i innerstan och vad köparen prioriterar, eftersom det är naturligt för köparna att kontakta just oss om de söker bostad i Stockholm. Därför kan vi lätt hitta och rikta in oss på den som betalar bäst för din bostad.

Det finns knappast någon trappuppgång, innergård eller bostadsrätts-
förening som vi inte har besökt. Tack vare att vi själva både bor och verkar i stadsdelen har vi skaffat oss en unik kunskap om hur det är att leva i Stockholm, oavsett om det gäller nöjen, kommunikationer, service, dagis, skolor eller prisutveckling.

Att vi arbetar med hög kvalitet innebär att vi lägger mer resurser på din försäljning. Våra mäklare arbetar med färre uppdrag för att din affär

skall få extra uppmärksamhet och service. Vårt team innehåller Stockholms främsta bostadsfotografer, formgivare och stylister, allt för att skapa en presentation av din bostad som höjer intrycket och därmed försäljningspriset. Vi anstränger oss mer helt enkelt.

Vi kan också bistå med en trygg och professionell assistans till allt du kan tänkas behöva hjälp med kring din flytt och ditt nya boende. Med åren har vi skapat ett heltäckande kontaktnät som gör att vi kan hjälpa till med allt i fråga om t.ex. juridisk och ekonomisk rådgivning, pålitliga hantverkare, erfarna städfirmor och tillförlitliga flyttbolag.

Ingen kan vara bäst på allt. Vi har valt att bli bäst på att förmedla lägenheter i innerstan. Vår drivkraft är nöjda kunder som känner att de gjort en god affär och väljer att anlita oss i framtiden igen.

Går du i flyttankar? Varför då inte kontakta oss på Stenstaden? Ring eller besök oss gärna på Döbelnsgatan 48.

Varmt välkommen till Stockholms innerstad och till oss på Stenstaden Fastighetsförmedling – vår erfarenhet och expertis är din trygghet!

Kontakt

Lediga tjänster.

Fastighetsmäklare
Vi söker just nu en fastighetsmäklare till kontoret på Döbelnsgatan. Vi ger dig goda möjligheter att nå en hög omsättning och att leverera hög kvalitet till dina kunder. Har du rätt erfarenhet och bakgrund kan du även samarbeta som konsult under Vasastansmäklarnas varumärke.

 

Vasastansmäklarna är ett kvalitetsmäkleri med höga ambitioner och därför är det bra om du har det också.

Skicka in din ansökan redan idag bestående av ett personligt brev och CV. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Ring Björn Bring på 070-780 99 80 eller maila till bjorn@vasastansmaklarna.se

Kontakta oss

På Stenstaden Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.